Home

VESTI

Rasprodate skoro sve promotivne ulaznice za nastup Svena Vatha

No Comments Najave

Rasprodate skoro sve promotivne ulaznice  za nastup Svena Vatha

Zbog velikog interesovanja publike, i skoro rasprodatog prvog kontigenta promotivnih ulaznica, prodaja ulaznica za nastup Svena Vätha po ceni od 790 dinara za članove Exit kluba, biće produžena.

 

Do promotivnih ulaznica sa popustom od 61%, svi koji su do sada kupili ulaznicu za Exit,  mogu doći od petka 12. marta putem Internet sajta Gigstix.com.

Redovna prodaja ulaznica počinje u ponedeljak u 12h putem Internet sajta Gigstix.com, a za najbrže će takođe biti obezbeđen ograničen broj ulaznica po ceni od 790 dinara.  

 

Cena ulaznica u redovnoj prodaji iznosiće 1290 dinara, a pored online kupovine, ulaznice će moći da se kupe i u Gigstix prodavnicama u Supermarketu u Beogradu i u Pariskom magazinu u Novom Sadu kao i u Bilet servisu, od 16. marta. Ulaznice će na dan nastupa iznostiti 1990 dinara.

Velikan elektronske muzičke scene Sven Väth, nastupiće u subotu, 10. aprila u Belexpocentru (bivši Expo centar) u Beogradu. Sven Väth nastupa u okviru svoje nove turneje „The Sound of the 10th Season World Tour 2010“, u sklopu promocije novog izdanja My Bel Dance Arene Exit festivala.

 

 

Sven Väth 10. aprila u Beogradu
 Sven Väth 10. aprila u Beogradu

 

Pre tri godine Sven Väthov frankfurtski klub Cocoon proglašen je za najbolji klub na svetu u izboru Mix Maga a njegov trijumfalni pohod na najekskluzivnije planetarne destinacije ne prestaje i beleži jubilarnu desetu sezonu – Cocoon i Sound of The Season turneje  su definitivni sinonimi za top clubbing: vrhunsku muziku i vrhunsku atmosferu. 

 

Od Frankfurta preko Londona, Ibice, Sao Paola i Tokija, harizmatični Sven Väth sa svojim gostima privlači hiljade posvećenika elektronske muzike. 

 

Nakon rasprodatih nastupa u Beogradu u novembru 2007. i martu 2009. koji su u mnogim anketama proglašeni za clubbing događaje godine kao i nastupa za pamćenje na EXIT-u u julu 2008. Beograd je ponosan da uz nekoliko svetskih metropola ima kontinuitet i ekskluzivnu rezidenturu Svenovih žurki.
 
 
{xtypo_rounded1}Exit od 8. do 11. jula 2010.

The Chemical Brothers, Mika i Röyksopp potvrdili su svoj nastup na glavnoj bini Exit festivala koji će se održati od 8. do 11. jula 2010. Dance Arena ugostiće brojne zvezde elektronske muzike, svoje nastupe potvrdili su Crookers, Boys Noize, Erol Alkan, Ida Engberg, SebastiAn, Busy P i DJ Mehdi. Na Dance Arenu dolazi kum tehno zvuka Ricardo Villalobos, kreativni i zarazni Moderat, kao i nastup koji povodom 15 godina produkcijske kuće Ovum sprema Josh Wink.

Svoje nastupe na Exitu već su potvrdili elektro pop i rock sastavi Crystal Castles i Does It Offend You, Yeah?.

Ulaznice za Exit festival od 25. januara mogu  da se kupe na nekoliko mesečnih rata. Posetioci koji budu zainteresovani da na ovaj način dođu do svojih ulaznica moći će da kupe ulaznice po ceni od 7990 dinara putem Gigstixa na četiri, pet ili šest mesečnih rata, bez kamate.

U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

Ulaznice za jedanaesti Exit festival koji će se održati od 8. do 11. jula nalaze se u redovnoj prodaji po promotivnoj ceni od 6490 dinara i mogu se kupiti putem Internet sajta Gigstix.com. Redovna cena ulaznica iznosiće 10990 dinara.{/xtypo_rounded1}