Home

VESTI

Rasprodate promo ulaznice za Steve Bug-a!

No Comments Najave

Rasprodate promo ulaznice za Steve Bug-a!Usled velikog interesovanja, za samo tri dana, promotivna količina ulaznica po 490 dinara je rasprodata! Happynovisad organizacija se zahvaljuje najbržim fanovima i obaveštava sve koje nisu kupili ulaznice po ovoj ceni, da ih mogu obezbediti na svim Gigs Tix prodajnim lokacijama, kao i online po ceni od 690din.

   

Isto tako, organizatori podsećaju da su prethodni događaji na kojima su nastupali Adam Beyer, Dave Clarke na istoj lokaciji bili rasprodati, tako da svi koji žele da prisustvuju još jednoj fenomenalnoj žurci sa Steve Bugom, obezbede svoje ulaznice na vreme.
 

Pored Steve Buga, na događaju će nastupiti sa svojim specijalnim trostrukim b2b setom Dejan Milićević, Lea Dobričić i Marko Milosavljević, zatim Vladimir Aćić i Klaus, kao i preiskusni utemeljivači domaće scene elektronske muzike sa ekskluzivnim zajedničkim setom Vladimir Janjić i Fakir. Ceo događaj se odigrava u sklopu Burn Residency takmičenja na kom ćemo u uvodnom delu večeri imati prilike da prisustvujemo izboru nove nade DJinga Srbije.

 

 

 Rasprodate promo ulaznice za Steve Bug-a!

Rasprodate promo ulaznice za Steve Bug-a!

 

 

Pridružite nam se i pratite nas na:
www.on.fb.me/NII778
www.happynovisad.com

CENA ULAZNICE:
– 690 din / predprodaja
– 990 din / finalna cena

Zbog kapaciteta prostora, količine ulaznica su ograničene!

PRODAJNA MESTA:
Sajt www.gigstix.com, kao i:
– Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12)
– Knjižara "Bulevar Books" (Bulevar oslobođenja 60).