Home

VESTI

Rasprodate promo ulaznice za nastup Svena Vätha

No Comments Najave

Rasprodate promotivne ulaznicePromotivne ulaznice za  nastup Svena Vätha 10. aprila u Belexpocentru, rasprodate su u rekordnom roku.

 

Redovna prodaja ulaznica po ceni od 1290 dinara je u toku putem Internet sajta Gigstix.com kao i u Gigstix prodavnicama u Supermarketu u Beogradu, u Pariskom magazinu u Novom Sadu i u Bilet servisu.

 

Na dan nastupa ulaznice će iznostiti 1990 dinara.

 

Ove godine, uvod i zagrevanje za Dance Arenu Exit festivala predstavlja beogradski nastup legendarnog nemačkog DJ-a Svena Vätha u okviru jubilarne turneje kojom se obeležava 10 godina Cocoon Cluba na Ibizi, kluba koji je redefinisao klupsku zabavu za novi milenijum i osvojio poverenje klabera širom sveta, koji svakog leta hrle na ovo ostrvo.

 

  

DJ Sven Väth

DJ Sven Väth

 

 

Pre tri godine Sven Väthov frankfurtski klub Cocoon proglašen je za najbolji klub na svetu u izboru Mix Maga a njegov trijumfalni pohod na najekskluzivnije planetarne destinacije ne prestaje i beleži jubilarnu desetu sezonu – Cocoon i Sound of The Season turneje  su definitivni sinonimi za top clubbing: vrhunsku muziku, izuzetnu produkciju i atmosferu za pamćenje.  Na nastupima na ekskluzivnim destinacijama širom planete, od Londona,  Sao Paola i Tokija pa do Beograda, vodeći globalni tehno DJ Sven Väth sa svojim gostima privlači hiljade posvećenika elektronske muzike koji uživaju u Cocoon konceptu poznatom iz kluba na Ibici leti i u Frankfurtu u ostatku sezone. 

Nakon rasprodatih nastupa u Beogradu u novembru 2007. i martu 2009. koji su u mnogim anketama proglašeni za clubbing događaje godine kao i nastupa za pamćenje na EXIT-u u julu 2008., Beograd je ponosan da uz svega nekoliko drugih svetskih metropola ima ekskluzivnu rezidenturu Svenovih zurki.