Home

VESTI

Rasprodat prvi kontigent karata za Techno Drive 2

No Comments Najave

Rasprodat prvi kontigent karata za Techno Drive 2Prvi kontigent ulaznica po promo ceni, za Techno Drive 2, prolećni spektakl elektronske muzike, u organizaciji Route 011 je rasprodat. Sledeći kontingent ulaznica za ovaj događaj je u prodaji po ceni od 850 dinara na svim prodajnim mestima Eventim-a i DD Tickets-a. Na tehno spektaklu u Magacinu Depo zvezde večeri biće Billy Nasty i Nikola Gala!
  

Posle prošlogodišnjeg prvog izdanja, organizacija Route 011 u subotu, 2. aprila, u Magacin Depo (Travnička 3), dovodi veterana elektronske scene iz Velike Britanije Billy Nasty-ja i predstavnika grčke elektronske scene Nikolu Galu.
  

Pionir tehno zvuka Billy Nasty sarađivao je sa mnogim poznatim imenima elektronske scene, kao što su  The Space DJz, Adam Beyer, Umek, Mark Williams, The Advent, Marco Carola, Gaetek, Marco Bailey, Redhead, Bryan Zentz i Ben Long. Vlasnik je dve izdavačke kuće: Tortured Records i Electrix Records, veoma cenjene od strane mnogih svetski poznatih DJ-eva. Posle višegodišnjeg zatišja, u 2013. godini ponovo je pokrenuo Tortured & Electrix Records. Za svoj povratak u Beograd najavljuje specijalni DJ set na vinilima.

 

 

 Rasprodat prvi kontigent karata za Techno Drive 2

Rasprodat prvi kontigent karata za Techno Drive 2

 

 

Nikola Gala je počeo da se bavi produkcijom kao petnaestogodišnjak, davne 1995, dok je u DJ vode uplovio 2000. godine. Osnovao je sopstvenu izdavačku kuću Escada Music, izdavao je i za etikete Ibadan Records, Rekids, Freerange Records i Plastic City. Nastupao je širom sveta, kao i u berlinskom Berghain-u, a nastup na Techno Drive-u će biti njegov debi u Beogradu.

 

 

Rasprodat prvi kontigent karata za Techno Drive 2

Rasprodat prvi kontigent karata za Techno Drive 2

 

 

Domaću podršku gostima iz inostranstva pružiće međunarodno poznati producent Dejan Milićević, koji iza sebe ima dugu i bogatu muzičku karijeru. Tu su i Speedy, mladi predstavnik tvrđeg elektronskog zvuka, poznat po energičnom tehnu, kao i Marko Milosavljević, jedan od najaktivnijih izvođača elektronske muzike u Srbiji.

 

Fb event: www.facebook.com/events/946150998796957  

 

Video najava:

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=VfHhp3-RIZk|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Techno DRIVE 2//BILLY NASTY/NIKOLA GALA/

Dejan Milićević/Speedy/Marko Milosavljević