Home

VESTI

Rainbow•Warriors (Barcelona) u DOB-u

No Comments Najave

Rainbow•Warriors (Barcelona)

L&Q vas poziva u Dom omladine Beograda 26. februara na prvi u nizu događaja koje će se dešavati na ovoj lokaciji.

Posle skoro četiri godine renoviranja Doma omladine, Loud & Queer među prvima ima tu čast da organizuje događaj u ovom prelepom prostoru. U sali Amerikana (bivši Pogon) u kojoj će se održati naša sledeća žurka 26. februara, nastupali su razni uvaženi izvođači, kako sa svetske, tako i sa domaće scene.

 

Za ovu specijalnu priliku L&Q je pozvao poznati DJ dvojac iz Barselone (Rainbow Warriors) i prve dame beogradskog klabinga (Maju Uzelac i Tijanu Todorović) da otvore jednu sjajnu prolećnu sezonu Loud & Queer klabinga i početak naše uspešne saradnje sa Domom omladine Beograda.

Rainbow•Warriors
Ekscentičan i zabavan dj duo iz centra Barselone koji čine dva Katalonca : Messy Boy i Rumblefish.

Projekat Rainbow•Warriors startovao je početkom 2009 godine na jednoj od od BCN (Barcelona City Tourist) žurki. Obojica su već tada bili poznati DJ-evi koji plasiraju kvalitetan i pozitivan zvuk. Pojedinačno su punili klubove u samom centru Barselone i bili poznati po najboljim kućnim žurkama plasirajući nesvakidašnji ritam koji svakoga obara sa nogu.

Spoj Rumblefisha i Messy Boy-a bio je prirodan i očekivan a rezultat je mešavina kvalitetne elektronske, vintidž i jungle melodije zapakovane u zvuk osamdesetih sa atmosferom koja miriše na dobar ples i odličan provod.

 

 

 Rainbow•Warriors  (Barcelona)
Rainbow•Warriors (Barcelona)

 

Osim u najpoznatijim klubovima u Barseloni, malim i andergraund klubovima i naravno privatnim žurkama, internacionalna publika je ludela za ova dva ekscentrika u skoro celoj Evropi. Momci su nastupali čak i u klubu Paramaunt u zgradi Center Point, ujedno i najvišoj zgradi u celom Londonu.

Ovaj dvojac je dobro poznat i po kinky afterima kojima se nikad ne nadaju, ali se skoro uvek dese. 😡

Momci iz Rainbow Warriors-a su jako uzbuđeni dolaskom u Beograd i nastupom na Loud And Queer žurci. Potrudićemo se da vas i malo bolje upoznamo sa njima pre nego što vas obore sa nogu 26. februara.

 

Maja Uzelac & Tijana T
Ove dve dame su vrlo dobro poznate beogradskoj klupskoj kao i Loud & Queer sceni. Devojke koje se uvek nalaze u formuli dobrog izlaska u gradu, bilo iza DJ pulta ili ispred njega. Prave gužvu na densfloru ali i u medijima. Zaslužne su dobitnice Loud & Queer nagrade za najbolju TV emisiju 2010. godine.

Paket koji vam Maja i Tijana spremaju sadrži sve od elektronike, gitarskog i alternativnog zvuka i ponekog hita koji ste samo čekali da zapevate na žurci.

Messy Boy, Rumblefish, Maja Uzelac i Tijana T. su savršena četvorka za jednu Loud And Queer žurku na kojoj ćete moći da đuskate kao nikada do sad.

 

{xtypo_rounded1}Dom omladine
Dom omladine je tačka susreta generacija mladih ljudi već 47 godina. U poslednje četiri godine USAID, Evropska komisija i Grad Beograd potrudili su se da dobije potpuno novi izgled.

Loud & Queer vam obećava gej klabing kakav do sada niste imali u Beogradu. Prostrana sala Amerikana Doma omladine ima kapacitet hiljadu ljudi, tako da sigurno nećete gaziti jedni druge i imaćete dovoljno vazduha. Zvuk, rasvetu, video nećemo opisivati, jer to može samo da se doživi.{/xtypo_rounded1}

Ulaz za ovaj spektakl je do ponoći 400 dinara, a posle je 500.