Home

VESTI

Punoletstvo DJ organizacije “Happy people”

No Comments Najave

Punoletstvo DJ organizacije “Happy people” DJ organizacija “Happy people”, pioniri elektronske scene u Srbiji, proslaviće svoj 18. rođendan u petak 10. februara u klubu “Tube”.

“Srećni ljudi”, predvođeni DJ Laletom, nastupaju sa specijalnim gostom Eddie Richards-om, kumom tek-hausa, a žurka će trajati punih sedam sati.

Eddie Richards, zajedno sa Terry Francis-om sa kojim je radio zajedno u muzičkoj prodavnici “Swag records”, važi za osnivača, odnosno kuma tek-haus pravca.

Nastupajući u uticajnim andregraund klubovima kao što su “Clink St” i “Haven” u Londonu i “Hadinda” u Mančesteru postao je hedlajner legendarnih UK zabava pod nazivom “Sunrise”.

Njegovi remiksi i produkcija postali su klasici, poput numere “Acidman” iz 1988, koji je bio hit u “National Top 20”.

O tome koliko je Eddie važan za svetsku elektronsku scenu dovoljno govori i to što je od sredine osamdesetih pa do danas uključen u svaku knjigu, dokumentarac ili film o dens kulturi.

 

 

 Eddie Richards

Eddie Richards

 

 

Prepoznatljiv je u celom svetu po svom besprekornom miksu deep basa koz kroji prožima techno sa tribl hausom.

Ta muzika, za čije roditelje važe Terry Francis i Eddie Richards, danas se naziva tech-house.

Uz Eddie Richards-a, nastupiće i šestočlana ekipa “Happy people”,  a žurka će ukupno trajati punih sedam sati.

Program počinje u 23 sata “back to back” nastupom Shekimona i Nikole Paunovića, a potom od 00.30 slede Mr, Flowers i Petar Cvetković.

Termin od 2.00 do 4.00 je rezervisan za “the godfather”-a zlog Eddie Richards-a, dok završnica pripada Laletu i Marku Vukoviću.

 

 

Happy People crew 

Happy People crew

 

 

Cena karte na vratima kluba je 200 dinara.

Dan kasnije je veče “Belgrade Disco Mafia” kada će trio Pepe, Ojša i Goran Starčević predstaviti najsofisticiraniji izbor disko hausa. Ulaz je slobodan.

Happy People 18th Birthday facebook event
Club The Tube facebook stranica
www.thetube.rs