Home

VESTI

Prvomajski igranak, KC Grad

No Comments Najave

Prvomajski igranakIndie-Go! večeri se u održavaju već 14 godina, a u kontinuitetu od 2001. godine. Indie-Go! je nastupao u velikom broju beogradskih klubova, a ima i zabeležen nastup na Nokia Stage-u Sziget festivala u Budimpešti 2008. godine.

 

Programski, postava Indie-Go! se uvek trudila da svoju publiku zabavi muzikom koja bi se dala svrstati u više žanrova, ali koja se u nekom vidu dovodi u vezu sa odrednicom “indie”.

Garancija raznovrsnosti zvuka na Indie-Go! večerima je postava koja se sastoji od četiri člana(Limma, Pown, Dexter i Malisha) od kojih svaki gaji sopstveni senzibilitet, izbor muzike, način selekcije i miksovanja pesama, a sve u okviru svojevrsne mešavine nečega što bi se moglo obuhvatiti terminima indie-pop/rock/dance, shoegaze, nu rave, dance-punk, dreampop, twee pop, new wave i post-punk i još dosta toga drugog.

 

Glavno merilo je kvalitet, a glavni motiv je zabaviti publiku na inteligentan i uvek(muzički) drugačiji način.

Dept. Of Forgotten Songs je ženski indie DJ duo iz Beograda i oni će nama i vama praviti društvo u pretponoćnom delu večeri. Dept. of Forgotten Songs čine Zorana i Andrea i pod ovim imenom nastupaju već skoro tri godine u kafe-klubu Brod. Zagrejaće vas veselim gitarskim popom za ples ili ako volite žanrove slušaćete twee/jingle-jangle & bubblegum POP.

 

 

  Indie-Go!

Indie-Go!

 

 

Početak je u 22:00, ulaz je besplatan do 22:30, posle toga je 100 dinara

Subota, 01. Maj, 22h
Kulturni centar GRAD

PRVOMAJSKI IGRANAK

INDIE-GO! + Dept. of Forgotten Songs

22:00-00:00 Dept. of Forgotten Songs
00:00-04:00 Indie-Go!