Home

VESTI

Prvomajska dešavanja u klubu Wats

No Comments Najave

Prvomajska dešavanja u klubu WatsČetvrtak 1. Maj – Rade Banyan – Rade Vučković aka DJ Rade Banyan, veteran beogradske klupske scene, voli da pušta dobru muziku za one koji su voljni da slušaju i da đuskaju, nezavisno od žanra, i dobro se oseća iza DJ pulta, a još bolje ako to ima sa kim da podeli.

 

Još uvek je manijak kada je u pitanju praćenje nove muzike, a trudi se da smiksa nešto za prijatele i sve one koji žele da čuju nešto novo!
 

www.soundcloud.com/dj-rade-banya
www.mixcloud.com/radevuckovic

 

Ulaz je besplatan.

 

Petak 2. Maj – Igor Jadranin/Bokhari / Apersonal/

Igor Jadranin rođen je 1986. godine u Beogradu, producent, dj i jedan od osnivača izdavačke kuće Rezonant. 2011. godine osniva svoju drugu izdavačku kuću Bright Spark Records kao kutak za eksperimentisanje njegove muzike. Njegov dosadasnji rad prepoznatljiv je i pod projektima „En-Tropic“ i „Familia Loca“ sa kojima objavljuje muziku od 2006. godine. Nastupao je sa mnogim izvođačima u vodećim beogradskim klubovima 20/44, KC Grad, Šećer, Geca Disco Šteker, sada već kultni klub Wash  i  bio je rezident u klubovima Anderground, Plastic, Energija i drugim. Takođe, nastupao je i na festivalima Share Conference, Resonate, Ooze…

 

Prvo izdanje koje potpisuje svojim imenom je „Unstoppable Hamster“ za izdavačku kuću Bright Spark Records. 2012. godine potpisuje svoje drugo izdanje „ Countless Nights“ na kompilaciji „ Gems from the Vault Pt. 2“ za izdavačku kuću Apersonal Music iz Barselone. Početkom 2013. izlazi i njegov prvi singl „Blue Phase“ za Bokhari Records iz Londona, sa kojim je ostavio veliki utisak na elektronskoj muzičkoj sceni. Njegov dosadašnji rad podržala su mnoga značajna imena u elektronskoj muzici (Laurent Garnier, Dimitri from Paris, Gilles Peterson, Larry Heard, Ashley Beedle, Tony Humphries, Cassius, Lee Ross, Jimpster, Pezzner, Kink, Tensnake … ).

Soundcloud: www.soundcloud.com/igorjadranin
Mixcloud: www.mixcloud.com/igorjadranin
Twitter: www.twitter.com/IgorJadranin
FB: www.facebook.com/igorentropic
YouTUBE: www.youtube.com/user/igorjadranin
RA: www.residentadvisor.net/profile/en-tropic
G+: www.plus.google.com/101345263932890124071

Ulaz besplatan.

 

 

 Prvomajska dešavanja u klubu Wats

Prvomajska dešavanja u klubu Wats

 

 

Subota 2. Maj – Vlada Russ

Vladimir Kostić, iza gramofona Vlada Russ, pored DJ Troleta još jedan autohtoni sastojak Body ‘n’ Balls recepture interesanantih party serijala aktuelnih u poslednje vreme. Inače, klasičan vinil entuzijasta, pasionirini kolekcionar, redovan ili povremen DJ gost doborg broja plesnih klubova u Beogradu  – od Mamola, preko Exilla i Washa do 20/44 – gde uporno pokušava da opravda svoju zaljubljenost u klasični House tradicionalizam. U subotu možete očekivati da sa ploča procure analogni četvoročetvrtisnki bitovi, kompleksni moog sinotvi, gospel i soul vokali i disko semplovi.

Ulaz je besplatan.

Nedelja 4. Maj – Marko Nastić /Sake & Vinyl Only/      

Dobrodošli u svet Marka Nastića , vodećeg DJa jugoistočne Evrope. U problematičnoj Srbiji 90-ih, Marko i njegovi drugari izgradili su jednu od najživljih klupskih scena u Istočnoj Evropi , onu koja je inspirisala pisce Mixmag ,Face , DJ i NME da joj napišu priznanja pre mnogo meseci . Mračnim silama političkog ludila oni su pružili otpor kroz elektronsku muziku i proslavu života . DJing i muzika su oduvek bili deo Markovog života, čak u svojim tinejdžerskim godinama bio je fasciniran sintisajzerima , ritam mašinama i drugim gadžetima za pravljenje zvuka . Kada je tehno počeo da se probija do Srbije, tokom ranih 90-ih, Marko je željno ušao na scenu. Reč o tinejdž tehno čudu je počela da se  širi po gradu i ta energija se kanalisala u jedan mladi DJ tim koji se tada zvao  Teenage Techno Punks – od kojih su svi bili mlađi od 18 godina.  Nastić je bio vođa tog čopora, a  ubrzo će postati i najtraženiji  talenat Jugoistočne evropske elektronske scene .

 

Redovi za ulazak u klubove u regionu u noći kada su oni nastupali, bili su duži nego ikada . Reč je ubrzo počela da se širi i izvan granica Srbije . Baš kada je tehno muzika postala popularna u Srbiji , eskalirali su sukobi na Balkanu . Marko je bio suviše mlad da u potpunosti shvati ozbiljnost situacije , ali je to  imalo uticaja na njegov život . " Bilo je napeto, ali mnogo toga srećom otišlo je preko moje glave ", priznaje on . " To je takođe značilo da je kupovina ploča jako bila teška i da je izbor bio siromašan " . Ove okolnosti su oblikovale i ojačale  Marka kao ostalu decu tamo. Besplatne žurke koje su se organizovale tokom tog vremena i dalje važe za urbane legende Beograda. Posle rata klupska scena u susednim zemljama postaje svesna Nastićevih neuporedivih DJ veština i njegovog prepoznatljivog stila na tri gramofona. Marko je sazreo u DJa koji ne može biti etiketiran kao čisto techno, house ili minimalan, on je sve od toga a i više . Marko je bio član originalne Recycled Loops ekipe . Nakon što je taj lejbl zaustavljen , Marko se pridružio Valentinu Kanzyanijevom lejblu " Jesus Loved You " i započeo tri svoje etikete “Recon Varriors” , koja stavlja Marka na chartove, a zatim I “Recon Light” i “Traffica” .

Takođe, Marko ima gomilu projekata koje radi u ovom trenutku . Na primer “Space Explorerss” sa Markom Milosaljevićem , “Tango and Cash”  sa Kobajom i ne zaboravite projekte sa Dejanom Milićevićem . Marko je svoju prvu turneju van Evrope imao 2002. Godine koja je počela u Brazilu . Sada redovno nastupa širom sveta . Od 2006. Godine je autor i voditelj radio emisije " Music For Body And Soul " na vodećoj srpskoj radio stanici B92 .

Cena ulaza je 200 dinara.
Info tel. 069 422 9864
www.wearetheshit.tv/