Home

VESTI

Prvi DEliverance sa Harmonious Thelonious LIVE

No Comments Najave

Prvi DEliverance sa Harmonious Thelonious LIVEU saradnji sa festivalom Dis-patch i Goethe Institutom u Beogradu, Dragstor pokreće novu seriju žurki posvećenu savremenom elektronskom zvuku koji dolazi iz Nemačke.

   
Prvi gost DEliverance žurki je Harmonious Thelonious, nemački producent inspirisan ritmovima afrike i američkim minimalistima. Stefan Schwander, kako mu je pravo ime, je započeo karijeru 1997. godine kao Antonelli Electr.

  

Pod tim pseudonimom je obišao ceo svet, a deset godina kasnije dolazi na ideju da pravi muziku kao Harmonious Thelonious. Prvo je izdavao singlove na sopstvenom lejblu Asafa, a potom i za Versatile, The Trilogy Tapes, Italic i dr. Deo je Te Durian Brothers tria koji se okupio oko Salon des Amateurs u Dizeldorfu, u kom nastupa sa nedavnim gostom Dragstora, Don’t DJ, sa kojim je pokrenuo još jedan lejbl, Diskant.  

Harmonious Thelonious – Sketches

Podršku će pružiti Mangulica FM, koji inspiraciju za svoju muziku nalazi u folku, Schwabe iz Tapana i Disco Not Disco ekipe i bartleby, novo ime za Moodswingera i polovinu Belgrade Yard Soundsystem-a.

Mangulica FM – Milo Moje
Pridružite se FACEBOOK EVENT-u .
Pratite Drugstore na Facebook-u i Instagram-u.
KARTE 300 RSD pre ponoći i 500 RSD posle ponoći

 

 

 Prvi DEliverance sa Harmonious Thelonious LIVE

Prvi DEliverance sa Harmonious Thelonious LIVE

 

 

Prvi DEliverance sa Harmonious Thelonious LIVE – Novi serijal žurki u saradnji sa festivalom Dis-patch i Goethe Institutom u Beogradu 25. novembar, Drugstore

LINEUP:
HARMONIOUS THELONIOUS (The Trilogy Tapes, Versatile, DE) LIVE
Mangulica FM LIVE
Schwabe
bartleby