Home

VESTI

Promo žurka u Tapasu za Dirty Soundz w Popoviciu

No Comments Najave

Promo žurka u Tapasu za Dirty Soundz w PopoviciuPromo žurka za veliki Dirty Soundz party na kom će nastupiti čuveni DJ Mihai Popoviciu, održaće se u petak, 7. juna u Tapas Baru, na uglu Dositejeve i Gospodar Jevremove ulice.

   

Za dobru energiju na “Veselom ćošetu” biće zaduženi sve popularniji DJ dvojac Battric & MIVU, rezidenti Dirty Soundz serijala. Svi koji dođu pre 23 sata biće u izvlačenju za besplatne ulaznice, a nakon toga, karte će se prodavati po povlašćenoj ceni od 400 dinara.
  

Mihai Popoviciu će nastupiti prvi put u Beogradu 15. juna u Panorama baru ispod Avalskom tornja. Poznati artist poreklom iz Rumunije, doneće domaćoj publici svoj sofisticirani deep i tech house zvuk, a kao podrška radiće Battric & MiVu iz organizacije “Public Pee”, kao i novosadski dvojac Klaus & Miloš Jovanović iz istoimene organizacije i Petar Cvetković iz kolektiva “Happy People”.

 

 

 Promo žurka u Tapasu za Dirty Soundz w Popoviciu

Promo žurka u Tapasu za Dirty Soundz w Popoviciu

 

 

Promo mix Mihai Popoviciua preuzmite ovde.

 

Karte su dostupne na prodajnim mestima Eventima i putem sajta www.eventim.rs, po pretprodajnoj ceni od 550 dinara, a od 10. juna cena će porasti na 700 dinara.