Home

VESTI

Progressive & psychedelic trance party “Tranceport”

No Comments Najave

Progressive & psychedelic trance party "Tranceport"Udruženje ljubitelja elektronskog zvuka vam predstavlja progressive & psychedelic trance party pod nazivom "Tranceport" .
  
Imajući u vidu svih ovih godina "Tranceport" će biti elektronski muzički događaj vezan za trance, koji će vam doneti vrhunsko iskustvo na visokom nivou domaće proizvodnje i poznatih umetnika, jedinstvena lokacija, odlična atmosfera, vrhunski zvuk i rasveta.
  

Svi ovi elementi će se pridružiti zajedno i stvoriti događaj koji će postaviti nove standarde u proizvodnji trance scene. Predstaviće vam se po mnogima najuspešnija 3 full on projekta na domaćoj sceni medju kojima je BPM koji će posle duže pauze imati LIVE nastup u punom sastavu, Gradimir Kedžić i Aleksandar Lazarević.

Takodje će uz njih biti i projekat TROPICAL BLEYAGE sa savršenim morning full on psytrance muzikom kao i ARGON SPHERE, projekat koji se uzdiže sve više kako na domaćoj tako i na stranoj psytrance sceni.

 

 

 Progressive & psychedelic trance party "Tranceport"

Progressive & psychedelic trance party "Tranceport"

 

 

Uz njih predstaviće vam se i Dj-evi koje svi dobro znate i čiju muziku svi dobro pamtite i koje bi uvek mogli da slušate. Party će se održati u nekada legendarnom klubu "Planet Bigz" sada pod nazivom "Stars" na 7 spratu zgrade Bigz. Prostor je sličan nekadašnjem, prostran je i dalje ima savršen pogled.

 

Obezbedjena je savršena rasveta, video projektor i jako kvalitetan i jak zvuk kao i dekoracija koja će upotpuniti sliku savršenog provoda.

 

TIME TABLE :

– SCOTCH 23:00 – 00:00
– CHEDA 00:00 – 01:00
– ARGON SPHERE 01:00 – 02:00
– BPM 02:00 – 03:30
– TROPICAL BLEYAGE 03:30 – 04:45
– VLADA 04:45 – 06:00
 
TRANCEPORT
Progressive & psychedelic trance party

Subota,17 novembar
Club " STARS " ( ex Planet Bigz ),
zgrada BIGZ-a , 7 sprat,LEVO KRILO

Ulaz: 300 rsd