Home

VESTI

Prodato već 1.000 ulaznica za Hladno pivo!

No Comments Najave

Prodato već 1.000 ulaznica za Hladno pivo!

Ostalo je još ravno mesec dana do velikog koncerta Hladnog piva u Hali sportova u Beogradu 2. decembra, a već je rasprodat prvi kontingent od 1.000 ulaznica koje su koštale samo 1.000 dinara.

Organizator Long Play, uz podršku Jelen piva, omogućio je najbržim i najvaternijim fanovima Hladnog piva da kupe ulaznicu po povlašćenoj, nižoj ceni, a oni koji nisu reagovali na vreme od ove nedelje mogu je kupiti tek za malo veću cenu od 1.200 dinara na blagajni Doma omladine Beograda, i preko mreža Eventim i Card Service.

Zagrebačko Hladno pivo održaće 2. decembra u Hali sportova veliki beogradski koncert u okviru regionalne turneje na kojoj promoviše novi CD album "Svijet glamura".

Bend na prostoru bivše Jugoslavije poznat po hitovima "Pitala si me", "Nije sve tako sivo", "Samo za taj osjećaj", "Pjevajte nešto ljubavno"… prvi je svoj veliki (i trijumfalni) koncert u Srbiji održao upravo u ispunjenoj Hali sportova pred preko 4.000 glasnih i raspevanih fanova u jesen 2008. godine.

 

 

 Hladno Pivo

Hladno Pivo

 

 

"Hala sportova nam je ostala u pamćenju kao užasno uzbudljiv koncert. Hoćemo sada ponoviti nevjerovatno iskustvo koje smo imali prošli puta, kada je dvorana toliko vibrirala da je naš ton majstor morao držat' miks pult da mu ne pobjegne.

 

Bila je to nevjerovatna količina emocija i vrištanja", kaže frontmen Mile Kekin.