Home

VESTI

Prednovogodišnje zagrevanje uz FOX modele, Queen i Bojanu Stamenov

No Comments Najave

Prednovogodišnje zagrevanje uz FOX modele, Queen i Bojanu StamenovDomaći Queen real tribute band, jedan od najkvalitenijih bendova na svetu koji sviraju muziku Fredija Merkjurija i ekipe, nastupiće u četvrtak (27.12) u baru “Brankow”. Svirku će uveličati i modeli iz modne agencije Fox, koja će ovom prilikom proslaviti uspešnu godinu za sobom.

  

Queen Real Tribute postoji sedam godina, a dočaravajući magiju muzike ove kultne grupe uspeli su da se probiju među najuspešnije muzičare na svetu u ovoj “disciplini”.
  

Njihovi nastupi odišu pravom energijom ovog slavnog benda, jer su muzičari, osim muzički, i vizuelno verne kopije originala. Osim po Srbiji, više puta su nastupali u zemljama u okruženju, ali i celoj Evropi i Južnoj Americi. Ovom prilikom i “Fox fashion agency” proslavlja završetak uspešne godine sa svojim saradnicima i prijateljima, tako da će se na partiju pojaviti veliki  broj modela ove agencije.Ulaz je slobodan. Rezervacije na 069 83 00 777.

 

Bojana Stamenov, devojka koja se svojim fantastičnim glasom proslavila u emisiji “Ja imam talenat“, nastupiće sa bendom “Jam Innovation” u petak (28.10) u baru “Brankow“. Na repetoru benda su brojne numere velikana fanka, soula i neo soula, kao što su Vitni Hjuston, Erika Badu, Stivi Vonder, Šaka Kan…

 

 

 Prednovogodišnje zagrevanje uz FOX modele, Queen i Bojanu Stamenov

Prednovogodišnje zagrevanje uz FOX modele, Queen i Bojanu Stamenov

 

 

Malo smo osvežili repertoar i spremili smo neke nove stvari za ovaj nastup u “Brankowu”. Posebno nam se sviđa što je ambijent kluba veoma pogodan za nekomercijalne nastupe. Sviraćemo duže od dva sata, a između dva bloka imaćemo i kraću pauzu – kaže Bojana Stamenov.

Ulaz će biti slobodan, ali će zbog ograničenog broja gostiju moći da se uđe samo uz rezervacije na 069 83 00 777. Po završetku svirke za DJ pult izlazi Dooshan.