Home

VESTI

Povetarac kreće u 11. sezonu!

No Comments Najave

Povetarac kreće u 11. sezonu!Žurka svake noći na Povetu! Letnju sezonu na Povetarcu otvoriće spektakl Vatra i rođendanski party SAMO TVRDO serijala  prvog vikenda u junu, a tokom leta posetioce ovog party broda čeka žurka svake.

 
BYP_, 50 Grass, Inspektor, Факе Casual I Iron u petak 3. juna zapaliće vatru dobrog provoda koja će goreti tokom celog leta.

  

Selekcijom hip-hop i R’n’B hitova, ova dobro poznata ekipa di-džejeva razmrdaće palubu Povetarca i time zvanično otvoriti još jednu sezonu na svima omiljenom party brodu. Dobar provod nastavlja se i sutradan, ali uz nešto drugačiji zvuk. SAMO TVRDO, jedna od najboljih gradskih tech-house i techno žurki iz Monsuna se seli na Povetarac gde će proslaviti svoj prvi rođendan u subotu 4. juna. Autori i producenti Kent Explain i Phill & Dansmore uz specijalnog gosta Goyu prirediće publici uživanje na maksimumu.

 

 

 Povetarac kreće u 11. sezonu!

Povetarac kreće u 11. sezonu!

 

 

Jedan od klubova sa najdužom underground tradicijom za svoju 11. sezonu spremio je bogat i zanimljiv  program kojim će još jednom potvrditi zašto već godinama važi za mesto dobro zabave. Ponedeljak će tradicionalno biti rezervisan za legendarnu žurku Nađi dečka i muziku od funka do Daft Punka, utorkom sledi Power Drive – moćna vožnja kroz deep house, tech house i techno. Sredom Idemo na reku da slušamo ploče jer će poznati gradski di-džejevi birati najkvalitetniju muziku iz svojih vinil kolekcija. Let’s go dancing uz zavodljive zvuke elektronske muzike četvrtkom biće idealno zagrevanje za najveseliji petak u Beogradu i muziku bez žanrovskih ograničenja. Mashup or Shutup žurkama na koje ste navikli, pridružiće se Djans, Bege Fank i Vatra. Subotom će se đuskati uz Rave Saver, Samo Tvrdo, i brojna pojedinačna gostovanja ekipa koje neguju sličan zvuk.

Za više informacija o žurkama pratite Facebook stranu Povetarac.