Home

VESTI

Popust za Acquavivu i Mathew Jonson-a

No Comments Najave

Popust za Acquavivu i Mathew Jonson-aHeineken StarMuse Special 1 na kome će nastupiti Gilles Peterson održaće se 12. juna na Kalemegdanu, iza paviljona Cvijete Zuzorić (ex mini golf teren), a u slučaju lošeg vremena žurka se prebacuje u SKC.

Samo te večeri posetioci će imati priliku da po povlašćenoj ceni od 600 dinara kupe kartu za Heineken StarMuse Special 2 na kome će nastupi Mathew Jonson i John Acquaviva.

Heineken StarMuse Special 2 će se održati 25. juna u bašti Sava centra, a pored pomenutih pionira elektronske muzike, nastupiće Alex Monster i Narcis Jr. kao domaća podrška.

 

Karte se u pretprodaji mogu naći od 8. juna u Bilet Servisu (www.biletservis.rs), po ceni od 700 dinara, a mogu se i poručiti na telefon 065 54 55 188

 
Mathew  Jonson i John Acquaviva
Mathew Jonson i John Acquaviva
 

 

Heineken StarMuse je novo ime za prepoznatljiv muzički koncept koji je već dugi niz godina prisutan na našoj muzičkoj sceni pod različitim nazivima (Heineken Technology, Heineken Music) i po kome je ovaj brend piva prepoznatljiv svim ljubiteljima dobrog zvuka i odličnog provoda.