Home

VESTI

Podeljene karte za Tuborg party, Niš

No Comments Najave

Tuborg Green Spot

Kompanija Carlsberg Srbija sa svojim brendom Tuborg Green i ove godine nastavlja koncept muzičkih dešavanja pod nazivom „TUBORG GREEN SPOT” koji će obići šesnaest gradova u Srbiji. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje dobrog klubskog zvuka, da se pridruže na žurkama koje će biti organizovane širom Srbije tokom 2009. godine. „Green Spot” je pokretna diskoteka kapaciteta do 2 hiljade ljudi, koja sadrži kompletnu rasvetu, audio tehniku, šankove, DJ binu i druge prateće elemente.  

Ovim inovativnim konceptom, koji je po prvi put u našoj zemlji realizovan prošle godine, Tuborg tim želi da nastavi da svim mladim ljudima u Srbiji pruži dobar provod i jedinstvenu zabavu!  

Na Tuborg žurkama, nastupaće domaći DJ-evi: Aćim, Goran Starčević, Mirko i Meex, Oysha i Funky Junkie. „Green Spot“ kreće od marta meseca i trajaće do kraja godine, a žurke će biti organizovane gotovo svakog vikenda u većim gradovima Srbije.

 
Ulaznice za sve žurke u „Tuborg Green Spot-u” su besplatne, ali i neophodne i moći će da se nabave putem svih vrsta medija, kao i preko Tuborg timova koji će iste deliti po klubovima i kafićima u svakom gradu. Clubbing.rs portal, svojim posetiocima deli 5×2 karte za ovaj event. A dobitnici su: Ljubica Mijalković, Jelena Lazić, Mladen Panić, Anto Stuc i Natalija Nedeljković! ÄŒestitamo!

Dobitnici će danas biti obavešteni o načinu preuzimanja svoje ulaznice!

 

 

 Tuborg Green Spot

 

Tuborg Green Spot ovogodišnju muzičku turneju započinje u Nišu 21.marta, na lokaciji kvantaš pijace Medijana, a od DJ-eva nastupiće DJ Aćim i Funky Junkie. 

 

Ostali datumi za Tuborg Green Spot žurke su:

04.04. Kruševac / plato AMSS-a Aerodrom
11.04. Leskovac / Durmitorska bb,  (stari kvantaš)
25.04. Čačak / Industrijska zona bb
 
Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvoÄ‘ače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu.  

Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih je Green Fest organizovan već dva puta, a na ovogodišnjem Green Festu koji se održava 20.maja na UšÄ‡u nastupiće legendarni sastav Depeche Mode.  

Tuborg je takođe organizovao i Green Beat, dvodnevni događaj koji se već treću godinu za redom održavao krajem leta u Beogradu, a peti put za redom Tuborg će biti sponzor i oficijelno pivo EXIT-a, najvećeg festivala u Jugoistočnoj Evropi.