Home

VESTI

Počinje redovna prodaja ulaznica za nastup Svena Vätha u Belexpocentru

No Comments Najave

Počinje redovna prodaja ulaznica za nastup Svena Vätha

Redovna prodaja ulaznica za nastup Svena Vätha 10. aprila u Belexpocentru, počinje u ponedeljak 15. marta u 12h, putem Internet sajta Gigstix.com.

 

Cena ulaznica u redovnoj prodaji iznosiće 1290 dinara, a za najbrže posetioce biće obezbeđen ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 790 dinara.

 

Pored online kupovine, ulaznice će moći da se kupe i u Gigstix prodavnicama u Supermarketu u Beogradu i u Pariskom magazinu u Novom Sadu kao i u Bilet servisu, od 16. marta. Na dan nastupa ulaznice će iznostiti 1990 dinara.

 

Ove godine, uvod i zagrevanje za Dance Arenu Exit festivala predstavlja beogradski nastup legendarnog nemačkog DJ-a Svena Vätha u okviru jubilarne turneje kojom se obeležava 10 godina Cocoon Cluba na Ibizi, kluba koji je redefinisao klupsku zabavu za novi milenijum i osvojio poverenje klabera širom sveta, koji svakog leta hrle na ovo ostrvo.

 

 

Počinje redovna prodaja ulaznica za nastup Svena Vätha
Počinje redovna prodaja ulaznica za nastup Svena Vätha
 
 

Pre tri godine Sven Väthov frankfurtski klub Cocoon proglašen je za najbolji klub na svetu u izboru Mix Maga a njegov trijumfalni pohod na najekskluzivnije planetarne destinacije ne prestaje i beleži jubilarnu desetu sezonu – Cocoon i Sound of The Season turneje  su definitivni sinonimi za top clubbing: vrhunsku muziku, izuzetnu produkciju i atmosferu za pamćenje.  Na nastupima na ekskluzivnim destinacijama širom planete, od Londona,  Sao Paola i Tokija pa do Beograda, vodeći globalni tehno DJ Sven Väth sa svojim gostima privlači hiljade posvećenika elektronske muzike koji uživaju u Cocoon konceptu poznatom iz kluba na Ibici leti i u Frankfurtu u ostatku sezone.   

Nakon rasprodatih nastupa u Beogradu u novembru 2007. i martu 2009. koji su u mnogim anketama proglašeni za clubbing događaje godine kao i nastupa za pamćenje na EXIT-u u julu 2008., Beograd je ponosan da uz svega nekoliko drugih svetskih metropola ima ekskluzivnu rezidenturu Svenovih zurki. 

 

 

{xtypo_rounded1}Exit od 8. do 11. jula 2010.

The Chemical Brothers, Mika i Röyksopp potvrdili su svoj nastup na glavnoj bini Exit festivala koji će se održati od 8. do 11. jula 2010. Dance Arena ugostiće brojne zvezde elektronske muzike, svoje nastupe potvrdili su Crookers, Boys Noize, Erol Alkan, Ida Engberg, SebastiAn, Busy P i DJ Mehdi. Na Dance Arenu dolazi kum tehno zvuka Ricardo Villalobos, kreativni i zarazni Moderat, kao i nastup koji povodom 15 godina produkcijske kuće Ovum sprema Josh Wink.
Svoje nastupe na Exitu već su potvrdili elektro pop i rock sastavi Crystal Castles i Does It Offend You, Yeah?.

Ulaznice za Exit festival od 25. januara mogu  da se kupe na nekoliko mesečnih rata. Posetioci koji budu zainteresovani da na ovaj način dođu do svojih ulaznica moći će da kupe ulaznice po ceni od 7990 dinara putem Gigstixa na četiri, pet ili šest mesečnih rata, bez kamate.

U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

Ulaznice za jedanaesti Exit festival koji će se održati od 8. do 11. jula nalaze se u redovnoj prodaji po promotivnoj ceni od 6490 dinara i mogu se kupiti putem Internet sajta Gigstix.com. Redovna cena ulaznica iznosiće 10990 dinara.{/xtypo_rounded1}