Home

VESTI

Počela prodaja karata po povlačćenoj ceni za Gillesa Petersona!

No Comments Najave

Počela prodaja karata po povlačćenoj ceni za Gillesa Petersona!Jedan od najslavnijih disk džokeja na svetu, "arbitar stila" ne samo u muzici, proslaviće svoj jubilarni deseti nastup u Beogradu i pokretanje nove ekskluzivne emisije na Radiju BBC 6 velikim nastupom na otvorenom, 22. juna u bašti Sava centra!

Ograničen broj karata je u pretprodaji po ceni od 790 dinara i može se nabaviti na prodajnim mestima: Gigstix, Evetim, Blagajna Doma omladine Beograda.

 

Pojačan pažljivo odabranom selekcijom najboljih domaćih party-makera, već legendarnim DJ Brkom i novom velikom nadom DJ Grasshoperom, Gilles Peterson će nam posle manje pauze ponovo predstaviti svoj jedinstven plesni muzički svet, kog beogradska publika već godinama obožava. Njegova visoko kvalitetna mešavina housea, soula, jazza, funka, rhythm & bluesa, protiče uvek u brzom ritmu i uz neodoljivo šarmantne najave i odjave, kroz koje Gilles pravi atmosferu, zabavlja, ali i edukuje publiku, baš kao što se to nekad radilo u diskotekama.

 

 

Gilles Peterson 12. juna u Beograd
Gilles Peterson 12. juna u Beograd

Gilles Peterson i njegovo jedistveno muzičko stvaralaštvo očarali su svet odavno posredstvom emisije "Worldwide" koja se prenosi širom sveta. Uz nju, njegova nova, tročasovna autorska emisija subotom na BBC 6, koja je počela da se emituje u aprilu ove godine, ponovo pokazuje njegovu neverovatno sposobnost da otkriva i predviđa nove trendove u plesnoj muzici, da upoznaje ljude sa autorima, muzičarima i producentima koji stoje iza nje, kao i da nam neprestano otkriva zaboravljene klasike i izgubljene bisere muzičke kulture.

Njegova mala, ali značajna izdavačka kuća Brownswood deo je istog plana, kao i festivali koje organizuje pozivajući umetnike predstavljene u emisijama – prvi se dešava na francuskoj rivijeri, a drugi na Dalekom istoku. Saradnje, miksevi, kompilacije, dokumentarni filmovi o savremenim scenama Brazila i Kube, obeležile su par poslednjih godina njegovog rada.

Redovni nastupi u Beogradu već su deo gradskog hodočašća za sve koji istinski vole clubbing u njegovoj najplemenitijoj formi!

DJ GILLES PETERSON
22. JUN, PETAK
OD 22
BAŠTA SAVA CENTRA

 

Podrška: 22 – 24 DJ Grasshoper

                00 – 01.30 DJ Brka