Home

VESTI

Plesni hitovi Ognjena i fanki Ane D

No Comments Najave

Plesni hitovi Ognjena i fanki Ane DDi džej Ognjen Krstić, poznat po prefinjenom izboru plesnih hitova, i mlada dama Ana D biće u petak za di džej pultom bara “Brankow”.

 
Od Ognjena se, po običaju, očekuje da predstavi lepezu različitih muzičkih žanrova. Njegov nastup će na neki način biti plovidba kroz fanki i gitarski zvuk, ali pojedine elektro tonove. Ana D u svojim setovima akcenat stavlja na fanki i disko zvuke, pa se očekuje da njih dvoje budu više nego lep muzički spoj.
   

DJ PeDJa predstaviće u subotu svoj izbor ritmova u baru Brankow.
 
PeDJa pripada starijoj gardi beogradskih Dj-eva. U njegovim setovima baziranim na house muzici, izražen je uticaj različitih muzičkih pravaca od funk-a, soul-a, jazz-a, bossa-nove do elektronske muzike kao što su electro, drum’n’bass i techno.

 

 

 Plesni hitovi Ognjena i fanki Ane D

Plesni hitovi Ognjena i fanki Ane D

 

 

Poznavalac je old school-a i spontano spaja, prepliće i povezuje stare i nove ritmove. Voli da iznenadi publiku sa davno zaboravljenim, a nekad rado slušanim izvođačima, što svaki njegov nastup čini unikatnim.

Njegovi nastupi su prepoznatljivi po tome što je muzika vesela, dinamična, optimistična, puna emocija i prati energiju publike.

 

Ulaz je slobodan. Rezervacije na 069 83 00 777.