Home

VESTI

Petak u Mikser House-u posvećen muzici Nick Cave-a

No Comments Najave

Petak u Mikser House-u posvećen muzici Nick Cave-aPetak u Mikser House-u je dan posvećen muzičkom stvaralaštvu Nika Kejva. Njegove najveće hitove i najlepše pesme svira bend Cave Dogs. Nastup počinje u 21 čas, a ulaz je slobodan.
 
Cave Dogs čine: Nikola Krstić, Ivan Ćirović, Branko Stanišić, Aleksandar Stanković, Aleksandar Vujosević i Irena Hadži Đorđević. Strast koju oni prenose sa bine učiniće da se ostetite kao da slušate Nika Kejva lično. Ulaz je slobodan, a očekuje vas i fantastičan popust tokom celog dana na poslednji album Nika Kejva – Push The Sky Away.
 

MIKSER je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse.

Organizacija MIKSER pokrenula je MIKSER FESTIVAL najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala MIKSER HOUSE – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.

 

 

 Petak u Mikser House-u posvećen muzici Nick Cave-a

Petak u Mikser House-u posvećen muzici Nick Cave-a