Home

VESTI

Petak 13. techno u “Drug§tore”

No Comments Najave

Petak 13. techno u "Drug§tore"Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da se najveća techno žurka kod nas bliži. Spremite se za 13. maj, jer tada prvi put u Srbiju dolazi Dj BJARKI. Ploče će zavrteti u beogradskoj techno katedrali, u klubu "DRUG§TORE".

  

TRIP etiketa, iza koje stoji Nina Kraviz, uspela je za kratko vreme da okupi ekipu producenata koja je napravila značajan proboj na globalnom nivou.

   

TRIP turneja u mnogome podseća na avanturistički roman Zil Verna "Put oko sveta za 80 dana", a njihova muzika je pravljena da stimuliše mozak i utiče na snove.

 

Bjarki (Trip) // Reykjavik
Lag
Kristijan Molnar

 

 

 Petak 13. techno u "Drug§tore"

Petak 13. techno u "Drug§tore"

 

 

TRIP etiketa, iza koje stoji Nina Kraviz, uspela je za kratko vreme da okupi ekipu producenata koja je napravila značajan proboj na globalnom nivou. TRIP turneja u mnogome podseća na avanturistički roman Zil Verna "Put oko sveta za 80 dana", a njihova muzika je pravljena da stimuliše mozak i utiče na snove.

 

 

Petak 13. techno u "Drug§tore"

Petak 13. techno u "Drug§tore"

 

 

BJARKI , perjanica TRIP etikete i tvorac planetarnog hita "I WANNA GO BANG" , dolazi 13.maja prvi put u Beograd. Vrtoglavi uspon ovog momka sa Islanda, koji se muzikom bavi od svoje 12 godine, nikako nije slučajan. Njegov pristup muzici je impulsivan ali i složen.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=A8TdA1r_eSk|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Polygon Pink Toast

 

 

U stanju je da neposredno pred nastup, od jednog momenta inspiracije stvori traku i vec u sledecem trenutku je izvede pred publikom. Ili da od urbane legende o coveku zvanom Orange Juice Man napravi traku, a kasnije i licno upozna tu osobu.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=pvEdwl88J2U|width=450|height=364{/mgmediabot2}

I wanna go bang

 

 

Na njegovo sopstveno insistiranje da radi duzi set i zatvori dogadjaj, mogli smo da kazemo samo HVALA.

Full info: www.facebook.com/events/250745308609738