Home

VESTI

Perpetuum mobile u Bitefartcafeu

No Comments Najave

Perpetuum mobile u BitefartcafeuU Bitefartcafeu je za večeras najavljen nastup benda Perpetuum Mobile (DiscoHouse), od 23h!

 

Reč je o subotičkoj house atrakciji PERPETUUM MOBILE, bendu koji već godinama unazad svojim “kolegama” daje ozbiljne domaće zadatke, koji se daju rešiti samo besprekornom uvežbanošću, energičnim nastupom, harizmom…

Bend PERPETUUM MOBILE osnovan je 1998. godine, a u novom sastavu deluje od 2003. godine, kada se grupi pridružuje Mika Kostić. Od 2005. godine vokalni front pojačan je izvrsnim Zoranom Šandorovim. Krajem 2008. godine, na mesto pevačice dolazi Danka Adamov.

Grupa se profilisala i razvijala kroz mnogobrojne nastupe po poznatim klubovima i prostorima, kao i na raznim festivalima u Vojvodini i Beogradu, od kojih su najznačajniji Exit Festival, Beogradski Beer Festival i Beogradski Sport Fest. Bend je takođe nastupao i u Budimpešti.

 

Perpetuum mobile u Bitefartcafeu

 
PERPETUUM MOBILE deo je one generacije koja je stasavala u turbo ambijentu i kao odgovor na neukus svog vremena godinama promoviše najsofisticiraniji cover live sound na ovim prostorima. Da nije samo reč o cover atrakciji, govori i činjenica da PERPETUUM MOBILE iza sebe ima /za sada/ jedan album, singl Can’t Stop i jasno definisanu viziju sopstvenog muzičkog izraza koji može da se odredi kao fuzija vocal house-a, jazz rock-a, acid jazz-a i funk-a.