Home

VESTI

PEDALA! – takmičenje najluđih zvučnih efekata

No Comments Najave

PEDALA! - takmičenje najluđih zvučnih efekataMuzičari, improvizatori, eksperimentalisti, frikovi, gikovi, ludaci i manijaci svih spavaćih soba ujedinite se! Besomučnim probama po atomskim skolništima i celonoćnim drndanjem opreme sa sluškama na ušima kako ne biste probudili komšije nije došao kraj, ali se konačno ukazuje prilika da pokažete sve ono što znate i možete.
  
U sredu, 22. aprila u Kulturnom centru GRAD, sa početkom u 19 časova zvanično počinje PEDALA! – takmičenje u stvaranju i oblikovanju najluđih zvukova koji nastaju kombinacijom baš tvojih pedala i efekata.
  

Veče lude improvizacije, sirove energije i potencijalno beskonačne kreativnosti. Na tebi je da odabereš ulazni signal, bila to gitara, sintisajzer, mikrofon, sempl sa mobilnog ili gole ruke, jedini uslov je da nema kompjutera i da sve ide na živo!

 

Pokaži šta znaš u 5 minuta žanrovski neograničenom, ukusno neukalupljenom, ludom i pre svega potpuno slobodnom nastupu koji će ocenjivati stručni žiri prekaljenih muzičara u postavi:

Goran Simonoski aka Piece of Shh…
Danilo Nikodinovski (Consecration)
Vukašin Đelić aka WoO

 

 

 PEDALA! - takmičenje najluđih zvučnih efekata

PEDALA! – takmičenje najluđih zvučnih efekata

 

 

Prijave sa: Imenom i prezimenom, umetničkim imenom ili imenom benda, informacijom o opremi koju donosiš sa sobom i nekim snimkom onoga šta možemo da očekujemo od tvog zvuka šalji na mejl [email protected] do nedelje 19. aprila.

Satnica:
19.00 – registracija učesnika i setup
21.00 – takmičenje
23.00 – live nastup TBA

Ufur 200 kinti, za učesnike free

PEDALA! – talmičenje najluđih zvučnih efekata

Sreda 22. april, 19h

Vidimo se na PEDALI!

www.gradbeograd.eu