Home

VESTI

Partibrejkers slave 30 godina

No Comments Najave

Partibrejkers slave 30 godinaLegendarni rok sastav Partibrejkers obeležiće 30 godina postojanja, i jedne od najuticajnijih i najdoslednijih muzičkih karijera u Srbiji i na prostoru bivše Jugoslavije, velikim slavljeničkim koncertom 3. marta u Hali sportova u Beogradu.

"Verovatno će na koncertu biti presek karijere. Imamo nameru da iznenadimo ljude i sviramo neke stvari koje dugo nismo. Nadam se da ćemo uspeti neku novu da odsviramo ili bar neku stvar koju nikad nismo svirali. Nadamo se da ćemo imati dobar zvuk i da će puno ljudi doći da se provesele sa nama", kaže pevač Zoran Kostić-Cane.

 

Ulaznice za veliki koncert Partibrejkersa uskoro se mogu naći u prodaji na blagajni Doma omladine Beograda, kao i preko mreža Card Service i Eventima. Početnih 1.000 ulaznica koštaće samo 800 dinara, dok će ostatak koštati 1.000 dinara.

"Jedan veliki koncert da ne bi pravili više manjih. S obzirom da smo prvi put 1985. godine svirali u Hali sportova znamo da je to okej objekat. Odgovara nam", naglašava frontmen Brejkersa.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Lra8tbk6MNQ|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Partibrejkers – Lobotomija

 

 

Partibrejkers su za tri decenije objavili niz hvaljenih albuma i izuzetno slušanih pesama, čime su uticali, kao skoro nijedan drugi domaći bend do sada, na brojne druge mlađe izvođače u Srbiji i regionu. Svirali su od malih klupskih prostora poput Dadova i kluba SKC-a, do velikih prostora kao što je stadion Tašmajdan 1996. ili Kalemgdan 1997. godine, pred više stotina, hiljada i desetina hiljada posetilaca. Na šta je Cane posebno ponosan?

"Što imam svoju decu. Ja sam čovek kome ostaju najružnije stvari prve na pameti. Drago mi je što živim od muzike i radim ono što volim. Da sam se više razumeo sa nekim ljudima, da sam imao smisleniji i konstruktivniji odnos, verovatno bih se sa radošću svega sećao. Ovako, okej je sve bilo. Nadam se da smo znaćili nešto ljudima i da im značimo i dalje nešto".

 

 

 

 

 

Izvor:

longplay.rs