Home

VESTI

Ozbiljna zabava u Bašti SC

No Comments Najave

Ozbiljna zabava u Bašti SCPočinje provod u Bašti SC: Ozbiljna zabava & humanost – recept za sjajan parti! Bašta Sava centra u petak (30.05) startuje novu sezonu na otvorenom i to prvom žurkom serijala Serious fun, na kome je gost jedan od najtalentovanijih hrvatskih DJ-eva Mariano Mateljan. Parti će imati i humanitarnu notu pošto će se skupljati sredstva za ugrožene u poplavama.

  

Marianov stil u setovima se može opsiati rečima deep & dark, sa tendencijom ka niskim frekvencijama. Važi za jednog od umetnika od kojih se velike stvari tek očekuju, ali i ono što je do sada uradio ga svrstava među rising star-ove regionalne scene.
 

Njegove trake Dark Time Boogie i Tenebrous Avenue su puštali i DJ-evi poput Marca Corole i Huga, a njegovi fanovi kažu da je “nemoguće čuti Marianovu muziku i ne igrati uz nju“. Osim Mateljana nastupiće i Lale, predvodnik organizacije Happy people, Marko Vuković i Petar Cvetković.

 

Serious fun serijal, koji zajedničkim snagama organizuju Happy people i Dirty Bookings, ovog puta će imati i humanu notu. Naime, zbog tragične situacije uzrokovane velikim poplavama koja je zadesila građane Srbije, Bosne i Hrvatske na žurki će se sakupljati pare koje će biti uplaćene na žiro račune ove tri države. U Bašti SC biće izložena kutija u kojoj će posetioci moći da doniraju svotu novca po želji. Cena karte je 350 dinara, a ulaz je do ponoći slobodan za devojke.

 

 

 Ozbiljna zabava u Bašti SC

Ozbiljna zabava u Bašti SC