Home

VESTI

Ove nedelje danski techno će uzdrmati Beograd

No Comments Najave

Ove nedelje danski techno će uzdrmati BeogradPopularni danski DJ Kristijan Ruc nastupiće na žurci pod otvorenim nebom u klubu KPTM u nedelju 14. avgusta s početkom u četiri sata ujutru.
  
Posetioci  će moći da uživaju u specijalnom jutarnjem techno doživljaju uz kopenhagenski zvuk izvođača koji i te kako ume da stvori atmosferu zbog koje ćete poželeti da se žurka nikad ne završi!
 

Beogradski klaberi već su imali prilike da uživaju u setovima Kristijana Ruca, a oni koji su propustili zadovoljstvo da uživo prisustvuju njegovom gruvanju moći će da ga čuju ovog nedeljnog jutra u klubu KPTM.  

Kristijan je do sada nastupao uz imena kao što su Pan Pot, Extrawelt, Antix, Alan Fitzpartick, a imao je i live nastupe i setove Fritz Kalkbrennera, Format B, Tomas Barfoda… Njegov stil se može definisati kao dub i techno, sa izraženim house uticajima.

Deo je Reconstruct Music-a, grupe umetnika i promotera osnovane u Kopenhagenu, gde zajednički organizuju rejvove u Kb18 i Culture Box – dva najveća underground kluba u Kopenhagenu.

 

 

 Ove nedelje danski techno će uzdrmati Beograd

Ove nedelje danski techno će uzdrmati Beograd

 

 

Kristijan je vlasnik i etikete Remote Enclosure Audio , a trenutno živi i stvara u Berlinu.

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u:

www.facebook.com/events/555302941308525