Home

VESTI

Otvaranje VI sezone kluba Drugstore

No Comments Najave

Otvaranje VI sezone kluba DrugstoreOrganizatori kluba Dragstor najavljuju svežu, beskopromisnu i raznoliku sezonu, a u petak, 29. septembra, na žurci otvaranja nastupa Silent Servant (Los Anđeles), jedno od najvećih imena tehno muzike.
   
Jedan od osnivača kolektiva Sandwell District i izdavačke kuće Jealous God, Silent Servant već godinama miri najbrutalniji tehno, indastrijal i minimal vejv.

  

U Katedrali će mu podršku pružiti rezidenti Dragstora, Stepn‡ak i A//O, svojim već nadaleko poznatim lajv nastupima, kao i Kean i Vitanov svojim uvek žestokim setovima.

 

U Black Room-u nastupa Mark Knekelhuis (Amsterdam), pravi muzički “geek”, koji dugo pokušava da pobegne od pankera u sebi i da istraži najrazličitije muzičke žanrove.

 

 

 Otvaranje VI sezone kluba Drugstore

Otvaranje VI sezone kluba Drugstore

 

 

Sa njim puštaju domaći 33.10.3402, koji je prošle godine izdao EP za jednu od vodećih izdavačkih kuća L.I.E.S. Rona Morelija i Stevie Whisper čiji ste set mogli da čujete i na nedavno održanom Boiler Room-u na brodu 20/44. Nadamo se da je ovo samo prvi u nizu trijumfa koji nas čekaju u još jednoj suludo dobroj sezoni Dragstora, na mestu gde naše najmračnije klabing fantazije postaju stvarnost!

 

 

Otvaranje VI sezone kluba Drugstore

Otvaranje VI sezone kluba Drugstore

 

 

Karte se u pretprodaji i dalje mogu nabaviti po ceni od 800rsd, dok će na ulazu u klub biti 1000/1200rsd.