Home

VESTI

Otvaranje sezone KC Shlep 2014

No Comments Najave

Otvaranje sezone KC Shlep 2014Shlep je već vrlo prepoznatljivo urbano mesto na reci, sa atraktivnom lokacijom na novobeogradskoj strani, sa koje se pruža pogled na stari Beograd. Mesto jedinstvenog šmeka, fantastičan spoj kulturnih dešavanja i kvalitetnog noćnog programa.
 
Za samo jednu sezonu Shlep je postalo nezaobilazno mesto na mapi grada, atraktivno i inspirativno mesto kako za Beograđane tako i za posetioce Beograda.
  

Kulturni centar Shlep će i u novoj letnjoj sezoni imati veoma dinamičan program koji će spajati različite vidove umetnosti, multimedijalne sadržaje, nesvakidašnja i atraktivna dešavanja, tematske i plesne večeri, stand up nastupe, filmske projekcije…

Noćni klub Shlep idealno je mesto za ljubitelje dobrog provoda. Istančan muzički program, koncerti, dj-ing, clubbing atmosfera…Poseban pečat noćnom programu daće dj-evi Marko Gangbanger i Ognjen Krstić.

Shlep je otvoren za kućne ljubimce. Poseduje i pristan za brodiće. Na Shlep-u postoji mogućnost rentiranja bicikala i čamaca. Postoji obezbeđen wi-fi internet.

 

 

 Otvaranje sezone KC Shlep 2014

Otvaranje sezone KC Shlep 2014

 

 

Osetite atmosferu Beograda na najbolji mogući način, uz reku, daleko od gradske vreve. Dođite i osetite harizmu Shlep-a, relaksirajte se, napunite baterije, i nabacite osmeh na lice.

VIKEND OTVARANJA

Četvrtak 05.06., 22:30h, besplatan ulaz
INDIE-GO!

Petak 06.06., 22:30h, ulaz 100 dinara
DJ OGNJEN KRSTIĆ

Subota 07.06., 22:30h, ulaz 100 dinara
MARKO GANGBANGER

Radno vreme Shlep-a varira u zavisnosti od programa.
Informacije: www.facebook.com/KlubShlepBeograd
Ušće bb, 2.splav ispod Brankovog mosta sa novobeogradske strane