Home

VESTI

Opening night – TRIBAL

No Comments Najave

Opening night - TRIBAL Klabing ponuda Beograda će ovaj vikend biti osvežena za novo klupsko mesto. U prostoru stare Kuće, koju smo doterali i upgrade-ovali, na dobro poznatoj adresi u Braće Krsmanović 5,  sa dva stejdža i maksimalnim kapacitetom od čak 700 ljudi otvara se klub TRIBAL.

Kao prvi poklon za otvaranje vam nudimo besplatan ulaz, a kao drugi zanimljiv line up koji predstavlja mlade, uspešne i DJ-eve odane underground zvuku.

Alessio Cappelli aka Alex Cappelli je ove godine napunio 21-u, ali se već pet godina bavi DJ-ingom. Svoje prve gigove imao je u rodnoj Firenci, ali pravu opsesiju muzikom doživljava 2005. kada se upušta u producentske vode, vođen željom da publici predstavi nešto sveže i zanimljivije od učmale main stream scene.

 

Opening night - TRIBAL

 
Jedan je od retkih elektronskih artista koji je svoje znanje “klesao” u školi – Music school of Scandicci, gde se upoznao sa istorijom muzike, tehničkim performansama instrumenata, produkcijom u Live-u i Reason-u. Uz njegovu neiscrpnu želju i nove veštine kojima je ovladao, nije ni čudo da su najveći svetski label-ovi zainteresovani za njegov rad.

Alex-a će na pultu dopuniti i dve predstavnice beogradske minimal techno scene: Natalija Ilich i Alex Monster. Natalija je zasigurno najtalentovanija DJ-ica ovih prostora, što je i potvrdila osvajanjem prvog mesta na takmičenju neafirmisanih DJ-eva organizovanom u klubu Anderground prošle godine. Od tada razvija svoj agresivni minimal-techno stil u ekipi Party Monsters uz Alex Monster. Nastupala je sa najzapaženijim domaćim džokejima, dok se očekuje da njena neopisiva kreativnost iskaže kroz njeno prvo izdanje.

Alex Monster je svoju muzičku karijeru počela na časovima klavira u ranom detinjstvu. Prolazeći i kroz fazu sviranja bubnjeva i bas gitare u punk bendu, u techno scenu se zaljubljuje 2000. godine, da bi 2004. počela ozbiljno da radi na svojoj karijeri uz podrsku domacih i stranih artista. Danas se može pohvaliti nastupima u svim eminentnim klubovima i festivalima u regionu bivše Juge i inostranstvu, rame uz rame sa velikim umetnicima poput Gregora Treshera, Psarasa, Cave-a,Niko Schwinda,Turmspringera, Fakira, Nastića, Milićevića, Podunavca…i saradnji sa poznatim stranim label-ovima.

Njen pravac je inspirisan nemačkom underground scenom (minimal techno,synth pop,new wave), a rad u Ableton-u koji isključivo praktikuje u poslednje dve godine, kako za mix-ing, tako i za produkciju, omogućava joj da najbolje moguće ukombinuje eksprementalne i čudne zvuke koje obožava. Ako možete da zamislite kako zvuči muzika Marc Houl-a iz ženskom ugla – to je Alex Monster.