Home

VESTI

Oni preuzimaju Beograd!

No Comments Najave

Oni preuzimaju Beograd!Upoznajte ekipu koja će u večeri 9. maja “preuzeti” Beograd na centralnom događaju lokalne scene “Locals” i doneti najkompletnije i najznačajnije okupljanje beogradske alternativne scene novijeg datuma! Promo video pogledajte OVDE.

  

 “Locals” se vraća u velikom stilu da ponovo okupi najbolje od Beograda na jednom mestu! Ekipe dosadašnjih “lokalaca”, pojačane novim snagama, na novoj lokaciji – zdanju KPGT-a, preuzeće Beograd u večeri 9. maja i doneti centralni muzički događaj lokalne DJ scene.
  

Ukupno 9 ekipa koje čine čak 24 izvođača nastupiće na drugoj po redu Locals žurci, a to su: Vatra, Mystic Stylez, Kišobran, Picasso Punk, Banda Panda, All That Bass, Idemo Na Mars, Ewox & Tamarinsky i Kristijan Molnar. U pitanju je najkompletnije i najznačajnije okupljanje beogradske alternativne scene novijeg datuma, a svaki pravi klaber zaokružiće 9. maj u svom kalendaru i nacrtati se u KPGT-u da zajedno sa svojim omiljenim izvođačima “preuzme” prestonicu na jedno veče.

 

 

 Oni preuzimaju Beograd!

Oni preuzimaju Beograd!

 

 

Karte su u prodaji na svim Zla Shtek, Win Win i DD tickets prodajnim mestima, kao i online na www.ddtickets.rs po ceni od 600 dinara.

Promo video

 

Locals Facebook

 

Locals Instagram

ONI PREUZIMAJU BEOGRAD!
Locals Taking Over
9. maj 2015.
KPGT, Radnička 3