Home

VESTI

Odložena žurka: Shane Berry na barci Vešeraj

No Comments Najave

Odložena žurka: Shane Berry na barci Vešeraj Žurka koja je trebala da se održi danas, 14. septembra na barci Vešeraj (Preko puta restorana "Ušće"), na kojoj su trebali da nastupaju: Shane Berry, Vid Marjanović, Float, Ivan Radojević b2b Luka Vuković, Zuka biće odložene zbog vremenskih uslova.

Novi datum žurke ćemo uskoro objaviti, a biće premeštena u klub Studio 69.

 

Shane Berry je producent i live izvođač koji trenutno živi u Beogradu.

Bio je u Japanu od 2000. do 2011. godine, gde je regularno nastupao u svim velikim underground klubovima u Tokiju, i sarađivao je sa najvećim Japanskim umetnicima.

Njegov energetičan i legendaran live show u Taico klubu u Tokiju, kao i legendarni nastupi u klubovima svetske klase kao što su Womb, Yellow, Module i Ageha dali su mu priliku da deli DJ pult zajedno sa umetnicima poput: Nathan Fake-a, Aril Brikha-e i Dominik Eulberg-a.

 

 

 Shane Berry

Shane Berry

 

 

 Shane Berry je autor veoma zapažene numere "Filtertet 2", izdate za Trapez LTD, velikog underground hita puštanog i podržanog od strane DJ-eva poput Sven Vath-a, Richie Hawtin-a, i remiksovanog od strane Dominik Eulberg-a i Gabriel Anande.

Shane-ovi inteligentni aranžmani i masni zvukovi su oduvali densflorove širom sveta.

Sa odličnom kritikom od strane URB magazina i Resident Advisor-a (RA), Shane je stekao reputaciju talentovanog i promišljenog producenta sa izuzetnim osećajem za raznovrsnost i stil aranžmana.

 

Kao što je engleski časopis DJ Mag pomenuo: "Shane ima jedinstvenu sposobnost da stvori inteligentan zvuk koji možete slušati kući, ali koji istovremeno ima i dovoljno uhvatljivih rifova i bas linija da pošalje bilo koji dance floor u orbitu.

 

Njegova izdanja na UK izdavačkoj kući "Greta Cottage" nastavljaju tradiciju regularnog puštanja i chartovanja od strane legendarnog DJ Sasha-e.

Ne propustite priliku da uživate u jedinstvenim tehno zvucima ovog zaista internacionalnog umetnika, kao i u specijalnoj i inovativnoj muzičkoj selekciji domacih DJ-eva i producenata!