Home

VESTI

Odložen nastup LTJ Bukema i MC Conrada

No Comments Najave

Odložen nastup LTJ Bukema i MC Conrada u Novom Sadu za 8. maj"Svim našim fanovima u Srbiji i Novom Sadu…

Zbog vulkanske aktivnosti na Islandu koja je izazvala obustavu svih letove ka i iz Velike Britanije, što je slučaj i u većem delu Evrope, veoma smo razočarani što nećemo biti u mogućnosti da dođemo na događaj koji je zakazan za večeras, 17. april. Zajedno sa organizatorima zakazali smo održavanje ovog događaja za najbliži mogući datum i nadamo se da neće biti drugih Božijih aktivnosti koji bi nas sprečili da održimo ovu žurku 22. maja u Novom Sadu!" Izjavio je LTJ Bukem.

Večerašnji nastup LTJ Bukema i MC Conrada u klubu Amnesia odložen je zbog višednevnog obustavljanja avionskog saobraćaja u većem delu Evrope, koji je izazvao oblak pepela nastao nakon erupcije vulkana na Islandu. 

 

Organizatori su potvrdili da je novi datum njihovog nastupa u Novom Sadu 22. maj. Kupljene ulaznice, kao i sve ulaznice osvojene putem medija važiće za novi datum njihovog nastupa.

Večeras će u klubu Amnesia nastupiti najavljeni M Tech, Lemon, Rahmanee, MC Rasheed i M2 (Burn DJ Team) sa specijalnim Drum and Bass setom, a ulaz će biti besplatan za sve posetioce.

 

 

 Čuveni   Britanci prvi put pred novosadskom publikom
Odložen nastup LTJ Bukema i MC Conrada u Novom Sadu za 8. maj

 

 

 Organizatori se svima izvinjavaju zbog neprijatnosti, koje su izazvane višom silom, naročito posetiocima koji su ka Novom Sadu danas krenuli iz drugih gradova. Londonski aerodrom Heathrow sa koga je trebalo danas da polete zatvoren je do daljnjeg, a neizvesni su letovi sa tog, i mnogih evropskih aerodroma u narednih nekoliko dana.

 

Sve informacije o novom nastupu LTJ Bukema i MC Conrada, kao i informacije o ulaznicama posetioci mogu dobiti putem e-maila: [email protected], kao i putem broja telefona 060 2223423.