Home

VESTI

Objavljena “Tropical Inn” satnica

No Comments Najave

Objavljena "Tropical Inn" satnicaNajvrelija žurka za kraj leta- Tropical Inn, koji će se 06.septembra održavati na Kalemegdanu,na terenima KK Partizana, okupiće ljubitelje house muzike i tropskih, sexy bitova.

  

Za DJ pultom će tu noć stati Tomcraft, Lea Dobričić, Groovyman, Tumalon, poznatiji pod imenom Me High Low i DJ dvojac Showbiz, a satnica izgleda ovako:
 

   

20.00- 22.00h Showbiz
22.00- 23.30h Tumalon a.k.a. Me High Low
23.30- 01.00h Groovyman
01.00- 03.00h Tomcraft
03.00- 05.00 Lea Dobričić

 

„Pravimo ogromnu tropsku žurku na Kalemegdanu, ideja je da sve bude veselo i šareno, tako da pozivamo posetioce da iz ormana izvuku svoje havajske košulje, majice na cvetiće, devojke da svoje stare farke iseku i naprave kratke šorceve, nabave neke funky naočare za sunce i da tako i sami budu deo festivalske noći. Preporučujemo svima da probaju čuvene „buckete“, šarene kofice koje su na Tajlandu sinonim za dobre žurke, u kojima će se služiti kokteli i koje će na Kalemegdan preneti duh egzotičnih, svetskih destinacija “, kažu iz organizacije Jungle Tribea.

 

 

 Objavljena "Tropical Inn" satnica

Objavljena "Tropical Inn" satnica

 

 

Tropical Inn je žurka koja će, u organizaciji Beogradske tvrđave i Jungle Tribea, nastaviti da se dešava iz godine u godinu na Kalemegdanu, sa tendencijom da preraste u vreo, letnji festival, u trajanju od nekoliko dana, sa više bina i više stranih DJ imena. Ovakvim festivalom upotpunila bi se turistička ponuda Beograda, a Kalemegdan bi postao simbol za kvalitetnu muziku i sjajan provod, što bi privuklo mlade iz Srbije i okolnih zemalja, a kasnije i brojne strane turiste.

 

 

Objavljena "Tropical Inn" satnica

Objavljena "Tropical Inn" satnica

 

 

Zbog velikog interesovanja organizatori Tropical Inn-a preporučuju posetiocima, koji imaju pozivnice za događaj, da ispoštuju navedeno vreme i da na žurku dođu do 22.30h, kako bi se izbegle gužve na ulazu. Karte za Topical Inn se mogu nabaviti na svim blagajnama Eventima u Srbiji, njihova cena je 1000 RSD, dok će na ulazu cena karte biti 1200 RSD.