Home

VESTI

Noviot Pochetok 10.maja u Beogradu!

No Comments Najave

Noviot Pochetok 10.maja u Beogradu!Hej, hej, dolaze nam makedonska braća! MelODLIČNI punk-rock bend Noviot Pochetok 10.maja u Beogradu! Makedonska scena ima srce i posvećenost. Svi ljudi dolaze na koncerte svih bendova, sve se stavlja na talon kad je u pitanju ekipa i muzika. Biti u takvoj atmosferi jedan od nosilaca melodike nikako nije mala stvar.
 

Noviot Pochetok (The New Beginning), upravo takav status i nosi. Izgradio ga je sa dva rasprodata albuma "Evolucijata bi trebalo da zapocne sega…" (2006) i "Agnozija" (2009).

 

Trenutno promovišu najnoviji album "Melancholic Machine”, tek izašao iz prese februara tekuće 2012. Za svojih deset godina momci su stigli i da odrade nekoliko "big scene" nastupa, a pre svega: Dirty Old Fest (Croatia,2009), EXIT (Srbija,2009) i Alarm Fest (Ohrid,2010). Kick off njihovog ovogodišnjeg tour-a je baš u Beogradu, tako da energije i dobrog sound-a neće manjkati!

 

Naravno, kao što MTA uvek i radi, "obezbeđena" je i kvalitetna domaća podrška, bendovi Fast As We Go Far i Fat Kids Love Cake. Prvi su možda i najbolji pop-punk bend na underground sceni. Uz to su i naši super drugari, tako da je ovo sigurica, što se muzike i provoda tiče. FKLC – ove mlade snage grade jako dobro uoprište melodici u danima koji dolaze, te je njihov nastup na ovom događaju došao kao logična stvar. 

 

 

 Noviot Pochetok 10.maja u Beogradu!

Noviot Pochetok 10.maja u Beogradu!

 

 

Sve u svemu, posle A Wilhelm Scream koncerta, sa tek par dana odmora od one sjajne večeri, nastavljamo istim tempom.

 

Nova svirka – Novi početak. Krećeš dalje s nama? 😉