Home

VESTI

Novi album Dejana Milićevića, dolaze Larkin i Anja Schneider

No Comments Najave

Novi album Dejana Milićevića, dolaze Larkin i Anja SchneiderDejan Milićević, jedan od naših najpoznatijih DJ-eva, promovisaće svoj novi album “Just keep talking girl” u petak (02.11) na žurci u klubu “The Tube”,  a specijalni gost biće Alex Flatner.

    

Ovo je samo zagrevanje za nastupe čuvenih Kenny Larkin-a i Anje Schneider, koji nas čekaju do kraja meseca u klubu “The Tube”.
    

Alex Flatner je artist prestižne “Cocoon” familije legendarnog Sven Väth-a, ima izdanja na “Poker flat” Steve Bug-a  i ujedno je vlasnik nemačke etikete “Plastic City” za koju će Milićević i izdati svoj drugi album. “Just keep talking girl” sadrži deset pesama i predstavlja putovanje kroz žanrove, od laganog deep house-a, preko energičnih tech beat-ova, pa do underground house zvuka.

 

 

 Novi album Dejana Milićevića, dolaze Larkin i Anja Schneider

Anja Schneider

 

 
Ova eklektična kombinacija predstavlja rezime moje DJ karijere, a žurka je poklon beogradskoj publici, koja mi je svih proteklih godina bila najjači pokretač i izvor inspiracije. Nastupi u Beogradu su za mene uvek posebni i siguran sam da ćemo se svi super provesti – kaže Milićević, sa kojim će osim Flatnera isto veče nastupiti i Miroslav Krstić.

 

 

 Novi album Dejana Milićevića, dolaze Larkin i Anja Schneider

Kenny Larkin

 

 

Ipak, ova sedmica predstavljaće samo uvertitu za nastup Anje Schneider, osnivača prestižne etikete “Mobilee records”,  na Wonder Woman Weekend-u (09.11) i Kenny Larkin-a dve nedelje kasnije (23.11). Larkin je za 20 godina na sceni stvorio neke od neprolaznih tehno numera, a poznat je i kao osoba koja je uticala na mnoge mlađe umetnike i generalno na američki, britanski i nemački tehno. Do kraja meseca zakazan je i prvi ovosezonski Disco Hell (16.09) na kome će, već po običaju, triple-back nastup imati Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

 

 

Novi album Dejana Milićevića, dolaze Larkin i Anja Schneider

Dejan Milićević

 

 

The Tube – Program za novembar:

 

Petak, Novembar 2, 2012
Alex Flatner – Dejan Milicevic & Miroslav Krstic

Subota, November 3, 2012
Oysha & Danijel Čehranov

Petak, Novembar 9, 2012
Intro Kristina Lalic, Anja Schneider, Outro Lea Dobricic

Subota, Novembar 10, 2012
Ann D, Loco Baby & Lady Dee

Petak, Novembar 16, 2012
Disco Hell feat. Marko Nastic, Dejan Milicevic & Marko Milosavljevic

Subota, Novembar 17, 2012
Peppe  & Pookie

Petak, Novembar 23, 2012
Kenny Larkin / Cadenza Intro by Fakir

Subota, Novembar 24, 2012
Oysha & Goran Starčević