Home

VESTI

“Nova scena” u Domu omladine

No Comments Najave

Nežni DaliborKoncertom grupe Nežni Dalibor 28 januara, u klubu Doma omladine, započela je serija koncerata pod imenom "Nova scena", tokom koje će se predstavljati našie najtalentovanije nove grupe, u najboljem i od skora najopremljenijem malom prostoru za rok koncerte u gradu.
 
Nežni Dalibor, koji su otvarili ovaj program, predstavili su svoj drugi po redu album "Normalan život". (Odličan hrčak, 2011), na koncertu u subotu 28. januara od 21h. 

 

Osnovani su kao srednjoškolski bend 1995. godine u Vranju. Na kompilaciji Jutro će promeniti sve? (PGP RTS) koja je promovisala ceo ovaj novi naraštaj rock grupa, objavljuju singl "Značajan događaj".

 

 

Nežni Dalibor
Nežni Dalibor
 
Bend od tog trenutka mnogo više nastupa, a u aprilu 2007. godine zajedno sa grupom The Mothership Orchestra, održali su koncert u malom klubu Doma omladine Beograda pred gotovo 400 ljudi. Prvog septembra 2008. godine objavljuju prvi album "Sredstva i veštine!" Album je snimljen u studiju producentske kuće Digimedia i sadrži 14 numera. Producent izdanja je Boris Mladenović (Jarboli, Sila, Veliki Prezir, Dvojac bez kormilara).

Sledeći koncerti, koje sa ponosom najavljujemo su Virvel 3. februara, i dupli program sa sastavima Stuttgart Online i Kriške 11. februara.