Home

VESTI

Nova lokacija za Hernan Cattaneo event

No Comments Najave

Nova lokacija za Hernan Cattaneo eventUsled prevelikog interesovanja za nastup Ernana Katanja, organizator je odlučio da ovaj događaj preseli u prostor koji će bolje odgovoriti na zahteve brojne publike, pa će tako umesto u Depo Magacinu, Katanjo svoj nastup imati u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3.
 

Ulaznice za ovaj nastup još uvek su u prodaji po ceni od 1.200 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Tickets, kao i u svim knjižarama Vulkan.
 

Ova cena biće aktuelna sve do utorka, 24. februara, kada će ulaznice poskupeti. U ponudi su i VIP ulaznice po ceni od 1.900 dinara, a kupci VIP ulaznice imaće bolji pogled na binu sa izdignute platforme, dok će ova zona raspolagati posebnim šankom, garderobom i toaletima, kao i sedećim mestima za one koji se umore od đuskanja. Broj VIP mesta je ograničen pa organizatori apeluju da što pre nabavite svoju VIP kartu.

 

 

 Nova lokacija za Hernan Cattaneo event

Nova lokacija za Hernan Cattaneo event

 

 

Hernan Cattaneo (Ernan Katanjo) jedan je od omiljenih DJ-eva stanovnika naše prestonice. Svaki njegov gig Beograđani dugo pamte i prepričavaju, a za ovaj nastup uvek se traži karta više. Ponovnu priliku da uživaju u Katanjovom neverovatnom performansu, naši sugrađani imaće u petak, 27. februara u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3. Domaća DJ podrška u sastavu Lea Dobričić & Kristijan Molnar upotpuniće lajnap navažnijeg DJ događaja od početka 2015. godine.

 

 

Nova lokacija za Hernan Cattaneo event

Nova lokacija za Hernan Cattaneo event

 

 

ZBOG PREVELIKOG INTERESOVANJA NASTUP KATANJA SELI SE U HANGAR KOD LUKE BEOGRAD

Hangar kod Luke Beograd
Knežopoljska 3