Home

VESTI

Nova cena ulaznica za nastup Hernana Cattaneo-a

No Comments Najave

Nova cena ulaznica za nastup Hernana Cattaneo-aArgentinski DJ mag Hernan Cattaneo, stiže u Beograd 27. februara, kada će nastupiti u beogradskom Depo Magacinu na adresi Travnička 3 uz domaću DJ podršku u sastavu Lea Dobričić & Kristijan Molnar.

 

Regularne ulaznice su od ove nedelje u prodaji po novoj ceni ceni od 1.200 dinara, a od ponedeljka u prodaju će biti puštene i VIP ulaznice po ceni od 1.900 dinara.

Prvi kontigent promo karata za nastup legendarnog argentinskog DJ-a već je rasprodat, ali ulaznice su u prodaji po novoj ceni od 1.200 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Tickets, kao i u svim knjižarama Vulkan.

 

Od ponedeljka, 9. februara, u prodaju će biti puštene i VIP ulaznice po ceni od 1.900 dinara, za one koji vole komfornije da uživaju u odličnom DJ setu Ernana Katanja. Kupci VIP ulaznice imaće bolji pogled na binu sa izdignute platforme, a ova zona će raspolagati posebnim šankom, garderobom i toaletima, kao i sedećim mestima za one koji se umore od đuskanja. Broj VIP mesta je ograničen pa organizatori apeluju da što pre nabavite svoju VIP kartu.

 

 

 Hernan Cattaneo ponovo u Beogradu! PHOTO by Annalisa Bruno

Hernan Cattaneo ponovo u Beogradu! PHOTO by Annalisa Bruno

 

Hernan Cattaneo (Ernan Katanjo) svoju karijeru počinje u rodnom Buenos Airesu krajem osamdesetih godina kada prvi put otkriva house muziku.

 

Frankie Knuckles i ostatak rane house scene uticali su na formiranje njegovog sasvim autentičnog stila. Katanjo je bio inspirisan različitim uticajima kasnih 80ih, između ostalih i bendovima Depeche Mode i New Order, a ovaj široj dijapazon interesovanja konačno mu je doneo rezidenturu u čuvenom argentinskom klubu Clubland. Baš na tom mesto imao je priliku da se druži sa velikim DJ imenima tadašnje scene, kao što su John Digweed, Sasha i Paul Oakenfold.

 

Prijateljstvo sa Oakenfoldom rezultiralo je pozivom da se Katanjo priključi prestižnoj etiketi Perfecto Records, što je bila prekretnica u karijeri talentovanog argentinca. Od tog trenutka, Katanjo je nastupao na svim prestižnih mestima DJ kulture – od klubova Pacha, Amnesia i Fabric, pa sve do festivala kao što su Burning Man, Tomorrowland i Coachella.

 

Dve godine za redom, Katanjovo ime našlo se u Top 10 zvanične liste “Top 100 DJs” prestižnog DJ Mag-a, a razlog za ova priznanja, osim besprekornih DJ setova, jeste i Katanjov neverovatan live preformans koji će Beograđani ponovo imati prilike da vide u petak, 27. februara u Depo Magacinu na adresi Travnička 3. Domaća DJ podrška u sastavu Lea Dobričić & Kristijan Molnar upotpuniće lajnap navažnijeg DJ događaja od početka 2015. godine.