Home

VESTI

Nouvelle Vague nastupa u Krug-u!

No Comments Najave

Nouvelle Vague nastupa u Krug-u!Klub KRUG sa ponosom najavljuje nastup francuskog sastava Nouvelle Vague! Jedan od najpoznatijih cover bendova današnjice biće specijalan gost Belgrade Fashion Week žurke zakazane za petak, 2. novembar u klubu KRUG.

   

Ženski deo sastava i gitarista benda Nouvelle Vague nastupiće u KRUG-u ovog petka, 2. novembra, kao specijalni gosti Belgrade Fashion Week žurke. Povod poseti benda Beogradu jeste revija kreatorke Jovane Marković – naime, dpevačice prošetaće pistom na reviji Markovićke u okviru ovogodišnje, 32. po redu Beogradske nedelje mode.
    

Revija će se održati 2. novembra u Domu omladine sa početkom u 22 sata.  Nakon toga posetioci kluba KRUG moći če da uživaju u njihovoj muzici!

 

Popularni franacuski sastav Nouvelle Vague biće specijalan gost Belgrade Fashion Week žurke zakazane za petak, 2. novembar u KRUG-u

Beograd je konačno dobio mesto kakvo zaslužuje. Sve to uz moto: Neka zabava počne tamo gde posao prestaje! Važno je znati da sve što se desi u KRUG-u, ostaje u KRUG-u.
Svako je veče – veče za KRUG.

Dobro došli!

Klub KRUG
Braće Krsmanović 6-8
Info & rezervacije: 060.578.42.43

 

 

 Nouvelle Vague nastupa u Krug-u!

Nouvelle Vague nastupa u Krug-u!

 

 

O KRUG-u:

Krug je nova tacka okupljanja, fuzije kreativne energije ovog grada i pripadnika razlicitih gradskih krugova koji dobrom sinergijom stvaraju novu energiju pod motom – sve sto se desi u Krugu ostaje u krugu – otvara prostor da se u gradu stvori novi talas kako druzenja tako i saradnje ljudi koji do sada nisu bili u istom krugu kretanja.

Krug je bar i klub, Krug je mesto za koncerte, izlozbe i revije. Krug je novi krug gradske istorije. Svaki grad ima centar dešavanja, a u samom centru nalazi se KRUG. KRUG je u krugu i u KRUG-u je krug. (serkl, kružook). KRUG je prsten – simbol vernosti autohtonim beogradskim vrstama.

Ako postoji zabrana – KRUG je dozvola.
Ako postoji dosada – KRUG je zabava.