Home

VESTI

Nookie i Big Bud 2. aprila u Novom Sadu

No Comments Najave

Nookie i Big Bud 2. aprila u Novom SaduProlećnu klupsku sezonu u Novom Sadu obeležiće Drum&Bass. Pored već najavljenog gostovanja britanskog dvojca LTJ Bukema i MC Conrada u klubu Amnesia – 17. aprila, u Novi Sad 2. aprila stižu još dve vodeće zvezde atmosferičnog Drum&Bassa – Nookie i Big Bud.  

Nakon pet uspešnih žurki pod nazivom „Back2Back Sessions” u klubu Route 66, aprilska edicija ovog serijala 2. aprila predstaviće ekskluzivni Back2Back britanskih producenata i DJa Nookie-ja i Big Buda.

 

Na nastupu u Novom Sadu čuvenom dvojcu priključiće se i MC Mike Romeo, a podršku te večeri pružiće im rezidenti Back2Back serijala : Lemon, Disney D, M-Tech, Double B, Shpira, Rasheed i gosti iz Beograda – Necone i Mote.

 

Cena ulaznica za nastup iznosiće 400 dinara do ponoći i 500 dinara nakon ponoći.

Žurka u klubu Route 66 predstavlja zagrevanje za najveći klupski Drum and Bass spektakl u Novom Sadu – nastup LTJ Bukema i MC Conrada 17. aprila u klubu Amnesia.
 
Svi posetioci moći će na nastupu DJa Nookie-ja i Big Buda da kupe ulaznice za nastup LTJ Bukema i MC Conrada po promotivnoj ceni od 490 dinara. Takođe, sa ulaznicom sa ovog događaja, posetioci će moći da kupe ulaznice za njihov nastup po promotivnoj ceni od 490 dinara u Gigstix prodavnicama.
 
 
Nookie i Big Bud 2. aprila u Novom Sadu
Nookie i Big Bud 2. aprila u Novom Sadu

Nookie i Big Bud su već  dve decenije prisutni na muzičkoj sceni. Nookie je svoje prvo izdanje objavio 1992. godine za čuveni Reinforced, a Big Bud dve godine kasnije za etiketu Creative Source. Krajem devedesetih priključuju se GLO timu i zajedno sa LTJ Bukemom promovišu futuristički pristup elektronskoj muzici kombinujući jazzy bass linije i hipnotičke melodije koje pokreću na ples.
 
Pet godina uspešne saradnje i pregršt izdanja obeležili su zlatno doba etikete Goodlooking Records. Danas su vlasnici sopstvenih izdavačkih kuća Phuzion Records (Nookie) i Soundtrax Records (Big Bud).
 
Domaća publika je već imala priliku da se upozna sa muzikom ovih izvodjača. Big Bud je posetio Novi Sad pre sedam godina, a Nookie je svoj poslednji album Beyond Blue premijerno predstavio 2006. godine, nastupom na Exit festivalu u okviru Baseline projekta „Therapy Sessions Serbia” na Happynovisad bini.
 
 

{xtypo_rounded1}LTJ Bukem i MC Conrad 17. aprila u klubu Amnesia

Neverovatna muzička energija Drum and Bass veterana, LTJ Bukema i MC Conrada ponovo stiže u Novi Sad. Čuveni britanski dvojac nastupiće 17. aprila u klubu Amnesia, a kao podrška te večeri nastupiće Rahmanee, M Tech, Lemon i M2 (Burn DJ Team) sa specijalnim Drum and Bass setom.

Ulaznice u pretprodaji po prvoj promotivnoj ceni od 490 dinara za nastup LTJ Bukema i MC Conrada trenutno su u prodaji u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu, kao i putem Internet sajta Gigstix.com. Od 1. aprila cena ulaznica iznosiće 590 dinara dok će na dan nastupa ulaznice iznositi 790 dinara do ponoći i 890 dinara nakon ponoći.{/xtypo_rounded1}