Home

VESTI

Njujorški DJ Levon Vincent u klubu The Tube

No Comments Najave

Njujorški DJ Levon Vincent u klubu The TubeUz jedinstveni zvuk – naizmenično sirov i tvrd, a zatim suptilno zavodljiv i lep – ime Levon Vincenta uživa izuzetno poštovanje u svetskim krugovima elektronske muzike.

   

Ovaj sjajan muzički selektor sa unikatnim stilom je postao i miljenik beogradske publike nakon gostovanja u Tjubu krajem 2011. godine, a u subotu 29. marta vraća se u DJ kabinu ovog kluba zajedno sa rezidentom Dušanom Kačarevićem!
  

„Ova sezona u klubu The Tube nosi ime "Last chance to dance" iz posebnog razloga – za lineup su odabrana imena sa dosadašnjih najuspešnijih žurki. To znači da smo ove sezone ponovili sve najzanimljivije izvođače koje su gosti mogli da čuju u predhodnih par godina. Ovo mi je treći put da da delim DJ pult sa Levonom i svaki je poseban i jedinstven. Sjajno je kada imas priliku da slušaš DJa koji toliko voli muziku i njegova posvećenost daje novu dimenziju dok je za miksetom. Od pariskog Rex kluba preko lodonskog Fabric-a i berlinskog Berghaina, ove subote u beogradskom klubu The Tube Levon Vincent vas vodi na muzičko putovanje koje će vam zasigurno ostati DUBOKO u memoriji. Formatirajte svoje hardove i obucite udobnu obuću, biće vam potrebna!“, kaže Kačarević koji će u subotu raditi uvodni DJ set.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Hp8dRTqXxWI|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Levon Vincent 60 min Boiler Room Berlin DJ Set

 

 

Levon Vincent je rođen u Hjustonu u Teksasu, odrastao na East Coast-u, a sada živi u Berlinu. U poslednjih nekoliko godina mnogi ga nazivaju i advokatom ’house renesanse’ u Njujorku kao i začetnikom novog house i techno pravca koji podseća na dinamičan i melodičan industrijski techno. Savršen primer za to su svakako Late Night Jam ili Levonov  Boiler Room Mix.

Pored uspešne svetske DJ karijere, Levon Vincent je vlasnik Novel Sound-a, jedne od ključnih etiketa koja je u njujorške underground house krugove donela neophodnu svežinu i sa svega par izdanja napravila veliki uticaj i na globalnoj sceni.

Ovaj gospodar tehna i hausa je pre ušao u istoriju kada je pre par godina sastavio svoj eklektični miks Fabric 63 za čuveni londonski Fabric. Na njemu se nalaze i Levonovi trekovi ali slojevi muzike inspirisane misticizmom maratonskih žurki u kultnom berlinskom klubu Berghainu. Baš zato Fabric 63 je savršena priprema za DJ set koji odabranu publiku Tjuba očekuje ove subote!

 

 

 Njujorški DJ Levon Vincent u klubu The Tube

Njujorški DJ Levon Vincent u klubu The Tube

 

 

Karte za gostovanje Levon Vincenta se mogu kupiti na vratima kluba po ceni od 500 RSD.

Noć ranije, u petak 28. marta u Tjubu se održava tehno specijal: beogradski klasik Boža Podunavac i DJ Sale L. Ulaz je slobodan.

Potražite The Tube na Facebooku, Twiitteru i Instagramu, a svoje najdraže klupske trenutke tagujte sa #TheTubeBg!