Home

VESTI

Niko Schwind @ Mamolo

No Comments Najave

Niko Schwind @ MamoloU petak, 02. Oktobra 2009 u klubu Mamolo, domaćoj publici prvi put će se predstaviti berlinski DJ i producent Niko Schwind, uz podršku predstavnika beogradske minimal scene Vladimira Erdbera i Alex Monster.

Niko se aktivno bavi DJ-ingom od početka devedestih, a u Kelnu, svom rodnom gradu, jedan je od osnivača klupske scene. Njegov zvuk opisuje se kao minimal house sa primesama technoa, sa energijom koja pomera dancefloor!

Nastupao je na festivalima kao što su Nature One, Ruhr in Love sa Marc Houle-om, Bruno Pronsatom, Andre Galuzziem, Tobi Neumann-om, Onur Özerom… Nedavno je izdao svoj prvi album za „Autist Records“ i u oktobru izlazi njegov EP za „Stil Vor Talent“ label Olivera Koletzkog.

 

Niko Schwind @ Mamolo

 

Vladimir Erdber aktivan je kao DJ već deset godina, a njegov zvuk se može opisati kao spoj najsofisticiranijeg minimala sa jako izraženom bass linijom i euforičnim ritam sekcijama! Trenutno je okupiran produkcijom i saradnjom sa nekoliko nemačkih techno labelova za koje sprema izdanja.
Alex Monster pronašla se u underground minimalu, a za sebe tvrdi da želi da ostane underground artist!

 

Voli da eksperimentiše uvrnutim zvukovima. Njeni nastupi su ostali zapazeni po klubovima u Srbiji,Hrvatskoj,Sloveniji,Nemackoj,Exit 07,08..Saradjuje sa dva strana label-a (Artefekz Muzik,Punk Vor Strich Rec) a trenutno radi na projektu za poznati Berlinski label.

Klub Mamolo nalazi se na stadionu Tašmajdan.

Cena karte je 300 dinara.