Home

VESTI

Nicolas Jaar rasprodao predstojeći Apgrade!

No Comments Najave

Nicolas Jaar rasprodao predstojeći Apgrade!Sve ulaznice za predstojeći nastup Nicolasa Jaara u Beogradu su rasprodate. Ulaznica od juče više nema u prodajnim mrežama Eventima i Gigstixa, a neće ih biti moguće kupiti ni na ulazu.

  

Kapacitet od oko 2.000 posetilaca je dostignut i neće biti povećan ni u narednim danima. Njujorški kompozitor čileanskog porekla i jedan od najenigmatičnijih umetnika savremene muzike nastupiće 13. novembra u Hangaru Luke Beograd, u okviru novog Apgrade događaja.
  

Njegov treći beogradski nastup biće ujedno i prvi DJ set koji će jedna od najvećih mladih zvezda globalne elektronike izvesti u Beogradu. Prethodna dva nastupa su bila koncertna – sa pratećim bendom 2012, te sa projektom Darkside 2014.  na nezaboravnom nastupu u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, na istom mestu gde je nedavno održan i prvi Apgrade vikend. Aktuelnim povratkom za DJ pult, Jaar se svetskoj publici ponovo predstavlja, ne samo kao vrhunski umetnik, već i kao prvoklasni disk džokej. Sa njim u Beograd dolazi i Parižanin iz Bruklina, DJ i producent Valentin Stip, pijanista koji je svoje klasično muzičko obrazovanje doneo na elektronsku scenu uz hvaljeni album „Sigh“.

 

 

 Nicolas Jaar rasprodao predstojeći Apgrade!

Nicolas Jaar rasprodao predstojeći Apgrade!

 

 

Prethodne Apgrade žurke u protekla dva meseca ugostile su neka od najvećih imena savremene elektronske muzike kao što su Richie Hawtin, Loco Dice, Mathew Jonson, Function, Efdemin, Boris, Fabio Florido, Julian Jeweil, Caleb Calloway i drugi.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=IUjWumGIqe8|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Nicolas Jaar – DJ set at Boiler Room NYC