Home

VESTI

Nic Fanciulli: Engleski tek haus maher u klubu “The Tube”

No Comments Najave

Nic Fanciulli: Engleski tek haus maher u klubu “The Tube”Englez Nic Fanciulli (Nik Fanćuli), jedna od trenutno najaktulenijih figura house i tech house muzike, dolazi u petak (30.11) u klub „The Tube“. Domaća podrška su Dejan Milićević i Peppe, a karta do 01 sat je 200 dinara, dok će posle biti duplo skuplja.
  
Nik Fanćuli pripada novoj generaciji tech house DJ-eva i kritičari ga smatraju za jednog od trenutno najboljih izvođača kad je ovaj pravac u pitanju. Spada među umetnike koji podjednako dobro zastupaju i anderground i komercijalni zvuk, što se može videti i po listi imena sa kojima je sarađivao.
   

Na njoj su, između ostalih, i Kylie Minogue, U.N.K.L.E. Loco Dice, Josh Wink i Tracey Thorn. Poslednje decenije ga često nazivaju i najboljim izvoznim proizvodom Ujedinjenog kraljevstva kad je elektonska muzika u pitanju, a dokaz za to je i jedna nominacija za Grammy nagradu. Nic radi i kao producent, a ima i svoj “Saved records“ label, koji je postao važna tačka na svetskoj anderground house i techno sceni.

 

 

 Nic Fanciulli: Engleski tek haus maher u klubu “The Tube”

Nic Fanciulli: Engleski tek haus maher u klubu “The Tube”

 

 
Oysha i Goran Starečvić, dvojica umetnika čija imena su svakako zlatnim slovima ispisana na domaćoj klupskoj haus sceni, nastaviće svoju rezidenturu u subotu u klubu “The Tube“. Ove večeri će i sve devojke imati prilku da besplatno probaju veliki broj koktela iz kuhinje jedne od najbolje ekipe barmena u gradu.

Već dobro poznati dvojac Oysha i Goran Starčević za subotu je, po običaju, spremio nove fanki disko haus ritmove.

 

 

 Nic Fanciulli: Engleski tek haus maher u klubu “The Tube”

Goran Starcevic

 

 

Kao i uvek, očekujemo pozitivan vajb i veselu atmosferu na podijumu za igru tokom cele večeri. Prošlog vikenda je bila zaista dobra žurka, a sad ćemo pokušati da je nadmašimo – kaže Starčević. Sve dame koje dođu u klub će od 23.30 do 01.00 sat biti u prilici da besplatno probaju veliki broj koktela, koje će spremati dobro uigrana ekipa barmena kluba “The Tube“. Osim ovog lepog poklona za pripadnice lepšeg pola, treba napomenuti i da će ulaz za sve biti slobodan celo veče.