Home

VESTI

New York Experience Vol. 2!

No Comments Najave

New York Experience Vol. 2!Adultnapper je figura iz senke, izvučena iz tamnih slojeva imaginacije Frensisa Harisa. Rođen u Las Vegasu, odrastao na pank-roku i školovani filozof, Haris je prešao iz mržnje prema dens muzici u ustanovljenog DJ-a, producenta sa jedinstvenim zvukom i globalnom publikom.

   

Njegove često introspektivne produkcije, koje su se pojavile na Audiomatique, Nummer, Mule, Dirt Crew i Superfreq etiketama, prkose konvenciji, oslanjajući se na sofisticirani pristup zasnovan na pesmi, obeležen razrađenim mikro ritmovima u zamahu, punim bejslajnom, složenim aranžmanima i očaravajućim melodijama.
  

Kao DJ, prvenstveno miksujući ploče, Haris je precizan i pažljivo programira da bi proširio  Adultnapperovu zvučnu teritoriju, što mu omogućava pristup nekim od najprobirljivijih svetskih podijuma za igru. DC10 (Ibica), The End (London), Cielo (NY), Weekend (Berlin), Pawn Shop (Majami) i Avalon (LA) su samo neki od onih koje je osvojio na svojim zabavama natovarenim emocijama koje su njegov zaštitni znak.

 

 

 New York Experience Vol. 2!

New York Experience Vol. 2!

 

 

U 2007. godini, Haris je pokrenuo Ransom Note, konceptualnu etiketu koja će, kroz muziku, tekst i vizuelno izlaganje, ispričati priču o Adultnapperu, anti-heroju, koji je delom kreativni genije koji je skrenuo, delom mučeni filozof distopije, delom paranoidni osvetnik i delom sam Haris.

 

Petak, 09/11/2012, 23h, KC Grad

New York Experience vol. 2!
FRANCIS HARRIS a.k.a. ADULTNAPPER
Scissors & Thread / New York, USA
 
Lokalna podrška:
MILOŠ PAVLOVIĆ
TIJANA T

Cena karte do ponoći 400 RSD, posle ponoći 500 RSD