Home

VESTI

New York Experience – ThugFucker

No Comments Najave

New York Experience - ThugFuckerKulturni centar GRAD pokreće serijal događaja, na kojima će biti predstavljena najinteresantnija imena njujorške undergorund scene. Naši prvi gosti biće Greg Oreck & Holmar Filipsson koji zajedno čine dvojac THUGFUCKER.

   

Spoj islanđanina koji se preselio u New York, i njujorčanina koji se našao u Evropi, predstavlja danas internacionalnu DJ super grupu. Njihova muzika koju produciraju, remiksi koje stvaraju i eklektični DJ setovi kojima haraju po svetskim plesnim podijumima, idu uvek u korak sa vremenom, a često i koji korak ispred.
  

U poslednje vreme izdaju za veliki label Life & Death, a često ćete ih videti u društvu izvođača kao što su Tale Of Us, Deniz Kurtel, Pillowtalk… Poslušajete njihov veliki hit Disco Gnome, kao i najsvežiju numeru Wake Me Up. Muziku koju ćete od njih čuti 13. oktobra u KC GRADu, provešće vas kroz širok spektar žanrova i kvalitetnog neo house, disco, funky zvuka… Uz njihovu muziku, osmeh na licu i ples su neizostavni detalji.

 

Cena karte 500 RSD u pretprodaji u Kulturnom centru GRAD. Cena karte na ulazu 600 RSD.

 

 

 New York Experience - ThugFucker

New York Experience – ThugFucker

 

 

Skrećemo vam pažnju i na sledeći NEW YORK Experience događaj 9. novembra 2012. u Kulturnom centru GRAD kada nam je gost ADULTNAPPER!

 

Subota, 13/10/2012, 22 : 00    
NEW YORK Experience – THUGFUCKER

THUGFUCKER / Life & Death / New York, USA

Lokalna podrška:
Gordan Paunović
Vlada Janjić

 

www.thugfucker.org