Home

VESTI

Neutron, Lukai, Miloš Ivanović i Roxa u klubu DOT

No Comments Najave

Neutron, Lukai, Miloš Ivanović i Roxa u klubu DOTZa ovu nedelju u klubu DOT najavljene su tri žurke koje donose tri odlična muzička programa – Dača Milojević i Gagi Kabadajić započeće vikend zabavu već u četvrtak; Neutron, Lukai i Miloš Ivanović nastavljaju istim tempom u petak, a u subotu Roxa celovečernjim DJ setom zaokružuje ovonedelju klabing priču. Međutim – muzički program nije sve što DOT ima da ponudi…
  

Premijerno ovog četvrtka, 19. novembra, klub DOT uvodi “all inclusive” koncept, a to podrazumeva da za cenu od 700 dinara dobijaš ulaz u klub, garderobu i piće za celo veče!
  

Da, za celo veče. Dakle – uđeš, platiš i ne razmišljaš! Muzički program biće podjednako atraktivan, a za sve prisutne muziku će birati legende domaće scene Dača Milojević i Gagi Kabadajić. Vrata kluba se otvaraju u 22h.

 

Ovog petka, 20. novembra, DOT u saradnji sa Waxx Traxxom predstavlja “Dance To The House” veče! Naslov jasno govori šta treba da radite ovog petka u DOT-u, a za odličan muzički program biće zaduženi Neutron, Lukai, Miloš Ivanović i Shlitz. Muzika će biti intimna, senzualna i subliminalna – audio hedonizam za prave poznavaoce žanra. Žurka počinje u 23h, ulaz je free do 1 sat posle ponoći nakon čega će se na vratima prodavati karte po ceni od 200 dinara.

 

 

 Neutron, Lukai, Miloš Ivanović i Roxa u klubu DOT

Neutron, Lukai, Miloš Ivanović i Roxa u klubu DOT

 

 

U subotu, 21. novembra, prva The Sound Haze žurka u DOT-u donosi celovečernji set jednog od najperspektivnijih izvođača na domaćoj sceni – u pitanju je Roxa. Očekujte najkvalitetnije deep house, tech house i techno zvukove do ranih jutarnjih časova! Žurka počinje u 23h, a ulaz je besplatan.