Home

VESTI

Nekrunisani kralj nemačkog hausa u klubu “The Tube”

No Comments Najave

Nekrunisani kralj nemačkog hausa u klubu "The Tube"Solomun, nekrunisani kralj nemačkog hausa i jedan od umetnika koji su zaslužni za redefinisanje ovog žanra u Evropi poslednjih par godina, dolazi u petak (11. maj) u klub “The Tube“. Ulaz je slobodan do 00.30 sati, a posle se plaća 300 dinara.

 

Solomun, Hrvat rođen u Bosni sa bazom u Hamburgu, poslednjih godina napravio je pravi bum na elektronskoj sceni. Preko svoje produkcije, remixa i DJ-inga imao je jednu od najzapaženijih rola u redefinisanju house muzike na celom starom konitnentu.
 

Vlasnik je Ego kluba u Hamburgu koji je poznat po odličnim žurkama, a izdavao je remixe za lejblove Buzzin Fly, Freerange, Get Physical, Phil E, Mobilee, Dessous, Compost, Four:Twenty i, naravno, svoj Diynamic. Jedan od njegovih najpoznatijih remixa je svakako onaj za numeru Around od Noir-a & Haze-a, koji ima više od dva miliona pregleda na veb portalu “youtube“.

 

Ne znam recept za uspeh etikete, ali realno možete samo da radite to što radite i da se nadate da će ljudima da se svidi vaš rad. Međutim, u svakom slučaju pomaže kad znate šta ne želite. U našem slučaju konkretno, mislim da ljudi poštuju to što smo svi nekako rasli zajedno. Od početaka aa Stimming-om i H.O.S.H.–om, pa sve do sada. Naš spektrum je veoma otvoren i pun različitih stilova i uvek se trudimo da radimo ono što volimo – kaže Solomun.

 

 

 Nekrunisani kralj nemačkog hausa u klubu "The Tube"

Nekrunisani kralj nemačkog hausa u klubu "The Tube"

 

 

Prošle sezone Solomun je imao fantastičan nastup u klubu “The Tube”, pa se očekuje da to isto ponovi u petak, a domaća podrška je DJ Fakir.

Dan kasnije svoje nove setove će predstaviti Oysha i Goran Starčević, uz pratnju N.I.K.O. na perkusijama. Očekuje se dosta dobrog hausa i standarno vesela atmosfera, a ulaz je slobodan.