Home

VESTI

Nastić i Peppe otvaraju sezonu u klubu “The Tube”, a “tjuberi” dovode DJ-a!

No Comments Najave

Nastić i Peppe otvaraju sezonu u klubu "The Tube", a “tjuberi” dovode DJ-a!Klub “The Tube“, koji je poslednjih godina postao sinonim za undergraund DJ scenu, će u petak (12.10) nastupom našeg najpoznatijeg DJ-a Marka Nastića i “tate” klupskog fanka i diska Peppe-a obeležiti otvaranje šeste sezone.

  

Noviteti su veče “Tjubizam i Renesansa“ i presvučen enterijer,  a “tjuberi“ će imati priliku i da ove sezone sami odaberu gostovanje jednog stranog DJ-a.
  

Potrudićemo se da i ove godine, kao što smo i prethodnih, ponudimo ljubiteljima elektronske muzike najbolje što ovaj žanr može da ponudi. U ovoj sezoni u klubu “The Tube” će nastupiti i stoti strani izvođač.

 

Tim povodom ćemo napraviti glasanje i “tjuberi“ će imati priliku da sami biraju kog stranog DJ-a bi želeli da čuju u klubu ove sezone – kaže DJ Peppe, programski urednik kluba, koji je odgovoran i za dosadašnja gostavanja Carl Craig-a, Derrick May-a, Solomun-a, Anja Schneider, Maceo Plex-a, Terry Francis-a i drugih underground umetnika.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=MkOUslWLnQ4|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Club Tube Promo Video

 

 

Drugog dana otvaranja za di džej pultom će biti Oysha i Goran Starčević, poznati po veoma živoj atmosferi na svojim nastupima. Ulaz na obe večeri otvaranja je, kao poklon vermin “tjuberima”, besplatan.

 

U novoj sezoni enterijer kluba će biti u potpunosti promenjen, tako da će sada biti mnogo više u duhu underground kulture. Po zidovima će biti izlepljeni posteri, a pripremljena su i  druga iznenađenja.

 

Od ove sezone u klubu “The Tube” se četvrtkom pokreće i novo mush-up veče pod nazivom “Tjubizam i renesansa”. Ova žurka će okupljati rezidente “Saunda”, “Povetarca”  i O.U.R. bara, odnosno Ognjena Kritića, Miss Milli, Slipija i Dooshan-a.

 

 

 Nastić i Peppe otvaraju sezonu u klubu "The Tube", a “tjuberi” dovode DJ-a!

Nastić i Peppe otvaraju sezonu u klubu "The Tube", a “tjuberi” dovode DJ-a!