Home

VESTI

Najposećenija Green Love žurka do sad!

No Comments Najave

Najposećenija Green Love žurka do sad!15. oktobra na Green Love festivalu uz Metodi Hristova, ekipu Wet Dreams, Rick Maiu, Nexie i Vuka Smiljanića i Vladimira Palika đuskalo je preko 4000 ljudi!

    

Do sada neviđena atmosfera bila je jedan od razloga zašto je na stotine ljudi stajalo ispred SPENSa čekajući da uđe na žurku i “partija” do jutra. 3. decembra očekuje nas uzbudljiva žurka i  zatvaranje ovogodišnje sezone i to uz DJ-eve koje je publika tražila! 
 

Najuspešniju sezonu Green Love žurki zatvoriće neka od DJ imena koja su poznata celom svetu – DOSEM, NAKADIA, Andrew Meller i Kristina Lalić.

 

DOSEM, čuveni party maker koji stiže iz Španije vlada techno scenom već skoro deset godina. Kao jedan od najuticajnijih španskih DJeva današnjice, Dosem sarađuje sa brojnim etiketama kao što su  Carl Cox-ova INTEC i Coyu-ova SUARA, kao i Halocyan i Break New Soil’.  Njegov uspeh meri se i brojnim autorskim izdanjima i trakama koje tresu plesne podijume celog sveta. Neki od njih su njegov treći autorski album “City Cuts” , “Planes & Trains” remiks koji je dospeo na prvo mesto prestižne Beatport Techno liste, remiks Umekove i Mike Vale-ove trake “All I Want” koji je bio popularan širom sveta i drugi…

 

Velika lista klubova i festivala na kojima je nastupao čini ga jednim od najvećih producenata u ovom trenutku. Samo neki od klubova i festivala na kojima je nastupao su Berghain (Berlin), Womb (Toyko),  Gashouder (Amsterdam), Nitsa Apolo (Barcelona), Rex Club (Paris), Space Ibiza (New York), Ministry of Sound (London) kao i festivali Sónar, Ultra Music Festival, Loveland, Awakenings, BPM Festival i Monegros. Bogatu putovanjima i nastupima, 2016. godinu Dosem između ostalih ispraća u Novom Sadu, 3. decembra na Green Love festivalu.

 

 

 Najposećenija Green Love žurka do sad!

Najposećenija Green Love žurka do sad!

 

 

Njemu će se pridružiti jedna od najuspešnijih svetskih ženskih DJ-eva  – NAKADIA! Odrastajući na Tajlandu, ne vodeći se muzikom drugih producenata niti imajući priliku da sluša uživo DJ-eve, jer klupske scene nije bilo, Nakadia je izgradila sopstveni stil koji je i danas izdvaja u svetu elektronske muzike. Započevši karijeru na malom ostrvu Koh Samui 2003. gde je puštala muziku evropskim turistima, niko nije naslućivao da je čeka velika karijera. Nakadia sada iza sebe ima ozbiljnu listu prestižnih mesta kojima pleni svojim underground zvukom. Njena mešavina Deep House-a, Tech House-a i Techno-a čula se od berlinskog “Watergate-a”  preko londonskog “The Egg-a”, šangajskog “Lola” do “Glow-a” u Bangkoku, dok će Novosađani takođe imati čast da uživaju u muzici ove tajlandske lepotice 3. decembra.

 

Za DJ pultom naći će se i Andrew Meller a.k.a. Andrija Antić, naš DJ i producent koji pleni densflorovima širom zemlje i regiona. Poznat po svojim autorskim trakama, Andrew se proslavio i napravivši pravu revoluciju na muzičkoj sceni. Nakon 20 godina od pojavljivanja Underworld-ovog hita „Born Slippy“ u kultnom filmu Trainspotting, Andrew je napravio reinkarnaciju ove kultne trake koja je već zavladala plesnim podijumima u klubovima, ali i na festivalima. Njegov remiks pustila je čak i mračna techno kraljica Nicole Moudaber, a ako je sudeći prema reakcijama koje Meller dobija, hit će bez sumnje odzvanjati na žurkama širom sveta.

Decembarski Green Love ugostiće i miljenicu beogradske clubbing scene, Kristinu Lalić. Njeni setovi puni energije i jedinstvene kombinacije detroitske škole, minimala i groovy techno-a neće ostaviti publiku ravnodušnim.

 

 

Najposećenija Green Love žurka do sad!

Najposećenija Green Love žurka do sad!

 

 

KO ĆE ZAGREJATI REJVERE NA DECEMBARSKOM GREEN LOVE FESTIVALU? DJ TAKMIČENJE ZA WARM UP NASTUP!

Pored nekih od najvećih svetskih techno imena današnjice koji su nastupali na brojnim Green Love žurkama, kao što su Jay Lumen, Stefano Noferini, Umek, Nastia, Mendo, Anna i mnogi drugi, neafirmisani DJevi imaće priliku da se nađu na DJ pultu rame uz rame sa velikim techno zvezdama!
Od 25. oktobra do 25. novembra, Green Love poziva sve DJeve koji žele da budu deo decembarskog izdanja Green Love festivala da se prijave na konkurs koji im može doneti nastup uz velika DJ imena kao što su DOSEM, NAKADIA, Andrew Meller i Kristina Lalić.

Uz prijavu potrebno je napraviti mix u trajanju od pola sata koristeći Mixcloud kao upload server, dok od opreme u obzir dolaze CD plejer, gramofon i kontrola (bez upotrebe sinka). Žanrovi koji  će se uzimati u obzir su deep house, deep tech, tech house, deep techno, dub techno, industrial techno i techno.

Prvih pet DJeva biće odabrano javnim glasanjem publike, a nakon njihovog direktnog odlaska u finale, stručni žiri će odabrati pobednika.

 

OBEZBEDITE SVOJE ULAZNICE NA VREME

Iskoristite promo period i obezbedite svoje ulaznice po ceni od samo 690 dinara!
Ulaznice možete nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tixa i na www.gigstix.com